€ 11,00
€ 9,90
(€ 9,90 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,10)
Product niet verkrijgbaar
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Arnica gelei

Bonusan Arnica gelei

Kruidenpreparaat

Arnica montana (valkruid) bevat voornamelijk etherische oliën en flavonglycosiden. De etherische oliën bevatten onder andere terpenen. Deze stoffen bevorderen de lokale doorbloeding, hebben verwarmende eigenschappen en zorgen ervoor dat afvalstoffen in de huid sneller afgevoerd worden. Dit is gunstig voor het bindweefsel en verbetert het herstellend vermogen van de huid. Reeds in de oude volksgeneeskunde werden extracten van Arnica bloemen gebruikt om de doorbloeding van de huid te bevorderen. Vooral in de bergstreken van Oostenrijk en Zwitserland bewees deze plant zijn waarde voor diegenen met blessures door vallen of stoten.

Arnica gelei is zeer geschikt ter behandeling van (sport)blessures na bijvoorbeeld vallen of stoten, na sporten of zware fysieke inspanning en belasting van de spieren. Het heeft een verwarmende en sterk ontspannende invloed op spieren en gewrichten. Het ondersteunt een snel herstel na training en sportprestatie. De gelei heeft als groot voordeel dat het gemakkelijk door de huid wordt opgenomen, snel opdroogt en geen vlekken geeft. Het is uitermate geschikt bij een gevoelige huid.

Arnica gelei kan uitstekend dienen als eerste hulp in huis bij blessures door vallen of stoten.

Samenstelling
Per 100 gram
Arnica montana e floribus 10 g

Hulpstoffen
aqua, ceteareth-30, triethanolamine, oleum pinus, carbomer, methylisothiazolinone, phenethyl alcohol, PPG-2-methyl ether.

Gebruik
De te behandelen plekken meerdere malen per dag met de gelei insmeren. Uitsluitend voor uitwendig gebruik.

Waarschuwing
Niet gebruiken bij een overgevoeligheid voor Arnica montana. Dit is te herkennen aan roodheid van de huid, jeuk en/of uitslag. In een enkel geval kan contact-dermatitis optreden.
 

Fabrikant:
Bonusan BV
Edisonstraat 64
3281 NC Numansdorp

12-2014

Gebruik van Arnica gelei

De plekken meerdere malen per dag met de gelei insmeren.
Uitsluitend voor uitwendig gebruik.

Ingrediënten Arnica gelei

Aqua, valkruid (Arnica montana), ceteareth-30, triethanolamine, oleum pinus, carbomer, caprylyl glycol, ethylhexylglycerin.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij een overgevoeligheid voor Arnica montana. Dit is te herkennen aan roodheid van de huid, jeuk en/of uitslag.
In een enkel geval kan contact-dermatitis optreden.
€ 11,00
€ 9,90
(€ 9,90 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Arnica gelei kopen

Je kan Arnica gelei van het merk Bonusan, geproduceerd door Bonusan Holland Pharma , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Arnica of via de volgende categorie:
Alternatieve geneeskunde > Fytotherapie