€ 7,25
€ 6,53
(€ 2,61 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 0,72)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Bodysol Doucheolie Voedend

De Bodysol Douche & Olie reinigt en beschermt de droge huid op een zachte manier en voelt niet vettig aan. Het Water Capture Complex vult het watertekort in de huid aan en brengt zo de vochtbalans in evenwicht.
Bodysol Doucheolie Voedend 250 ml
€ 7,25
€ 6,53
(€ 2,61 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Bodysol doucheolie voedend

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb een gevoelige droge huid, dus ik gebruik altijd doucheolie. Bodysol doucheolie is 1 van de weinige doucheolies waarvan ik na het douchen geen jeuk heb en geen trekkerige huid meer. Tevens is deze doucheolie iets goedkoper dan de meeste andere en kun je hem handig weghangen in je douche.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik douch mij al enkele jaren met Bodysol Doucheolie en zou niet meer willen veranderen. Het maakt de huid goed glad en soepel en zeer goed tegen het uitdrogen van de huid ! Ik had snel een geïrriteerde huid met een gewone douchegel en rode bobbeltjes en sinds ik deze Bodysol Doucheolie gebruik heb ik daar niets meer van. Aan te raden, super product en ook voor mensen met allergiën en zeer gevoelige huid !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit. Zal een van mijn faforieten worden , echt een hele goede doucheolie , beter dan nivea doucheolie en doucheolie van eucerin . Ik gebruik de doucheolie zelfs om mijn benen te scheren .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  hele goede doucheolie. Zorgt voor een goede hydratatie van de droge huid. Kan gebruikt worden in bad en douche. Deze doucheolie ruikt ook heel erg lekker.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer voedend en geen last meer van droge armen. Ik gebruik dit product reeds jaren . Een ander kenmerk is ook dat het zeer rein is voor de muurtegels. De groeven worden minder vervuild.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  supper douche olie praktische verpakking echt heel voedend voor de huid ik heb een zeer droge huid geeft direckt een lekker gevoel aan je vel ik wil geen andere meer
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De bodysol voedende doucheolie is een zeer intensief voedende olie. Je voelt het meteen als je hem aanbrengt. Ideaal voor als je huid een opkikkertje nodig heeft!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Hoewel het een olie is, is deze niet vettig. Het ruikt neutraal en schuimt net als zeep. Na gebruik is mijn huid zacht en hoef je ze daarna niet meer in te crèmen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  een heel aangename doucheolie. De huid voelt na de douche zacht en gevoed aan. Een aangenaam licht geurtje. Heel handig om in de douche op te hangen en goed te doseren.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het is een goede douche-olie, ik heb nogal last van droge huid. Ik gebruik hem trouwens ook om mijn handen te wassen, omdat ik daar dikwijls last heb van winterhanden als ik me met gewone zeep was. Eén puntje heb ik afgetrokken, omdat hij duurder is dan vergelijkbare producten.

Bodysol Doucheolie Voedend kopen

Je kan Bodysol Doucheolie Voedend van het merk Bodysol, geproduceerd door PERRIGO HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Zachte Geur of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamshygiëne > Douche > Doucheolie