€ 5,95
€ 4,64
Bespaar 22% (€ 1,31)
Promotie -22% korting geldig t.e.m. 31/12/2018

Omschrijving van Blox Oordopjes Concentratie

Lawaai verhindert u om te studeren? U bent op zoek naar gemakkelijk in te brengen en efficiënte oordopjes? BLOX biedt de oplossing dankzij dit model dat speciaal bestemd is voor studenten.

Onnodig om deze oordopjes tussen de vingers te rollen. Ze zijn soepel, conisch en gebruiksklaar. Het volstaat om ze met het staafje in het oor in te brengen of te verwijderen. Gemakkelijk en efficiënt! Deze uit polyurethaanschuim gefabriceerde oordopjes bieden een maximaal comfort gedurende lange periodes van concentratie of relaxatie. Bovendien is dit model zeer efficiënt dankzij de hoge graad van geluidsdemping.

- Zeer sterke dempingswaarde: SNR = 35 dB
- Praktisch en comfortabel: het ultrazachte schuim hoeft niet met de vingers bewerkt te worden. Het volstaat om de oordopjes met het staafje in het oor in te brengen of te verwijderen
- Herbruikbaar, wasbaar
- Verpakking van 3 paar + opbergdoosje

Indicatie

Gehoorbescherming uit schuim met gemakkelijk te gebruiken staafje.

Ingrediënten Blox Oordopjes Concentratie

Samenstelling: polyurethaanschuim. Hypoallergenisch
Blox Oordopjes Concentratie 3 stuks
€ 5,95
€ 4,64

Laatste reviews en ervaringen met Blox oordopjes concentratie

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn favoriete oordopjes tegen omgevingsgeluid. Van alle oordopjes die ik probeerde helpen zij het beste tegen pratende mensen. Ook handig om in en uit je oor te halen met de stokjes.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De Blox Oordopjes Concentratie zijn gemakkelijk in te brengenen uit te halen door middel van het staafje dat eraan verbonden is. Ideaal om ongestoord te kunnen werken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goed
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De Blox oordopjes voor concentratie zien er erg leuk uit, zeker wanneer je aan het blokken bent en alles in de wereld erg saai is geworden. Ze zijn makkelijk inbrengbaar en doen wat ze beloven te doen.

Blox Oordopjes Concentratie kopen

Je kan Blox Oordopjes Concentratie van het merk Blox, geproduceerd door AXONE PHARMA T3 , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling onder €5 of via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Oorbescherming