€ 79,95
€ 67,16
Bespaar 16% (€ 12,79)
Promotie -16% korting geldig t.e.m. 31/08/2019
Dit product wordt gratis geleverd!
Bijsluiter van Bloeddrukmeter BPA2 basic 1 stuk

Omschrijving van Bloeddrukmeter BPA2 basic

Deze Microlife BP A2 Basic is het instapmodel in deze nieuwe serie Microlife bloeddrukmeters. De BP A2 Basic beschikt over een geheugen voor 30 metingen. Daarnaast maakt ook deze bloeddrukmeter gebruik van PAD technologie. Deze technologie detecteert een onregelmatige hartslag. Aan de zijkant van het scherm zit een WHO indicator welke aangeeft hoe uw bloeddruk is volgens de opgestelde normen van de WHO. Deze meter is klinisch gevalideerd volgens het BHS protocol. De BP A2 behaalde hier de score A/A. Dit is de hoogst haalbare score.
 
Gentle+: wat is dat?
Gentle+ zorgt ervoor dat de manchet tijdens een meting niet harder wordt opgepompt dan nodig. Dit staat garant voor een comfortabele en nauwkeurige meting.
 
Microlife bloeddrukmeters en oplaadbare batterijen
Het unieke aan Microlife bloeddrukmeters is dat dit merk kan functioneren in combinatie met oplaadbare batterijen. Oplaadbare batterijen hebben een lagere spanning dan normale alkaline batterijen (1.2 volt tegen 1.5 volt). Veel elektronische apparaten kunnen met dit spanningsverschil niet overweg. Microllife bloeddrukmeters kunnen dat wel! Met een setje goede oplaadbare batterijen kunt u dus op langere termijn geld besparen. Wij bieden u de mogelijkheid om bij uw bloeddrukmeter een set krachtige oplaadbare Duracell batterijen te kopen (4 stuks - 2500 mAh). Deze batterijen kunnen ongeveer 400 keer opgeladen worden. U dient zelf een batterijen lader te hebben. De Microlife adapter is géén lader.

Indicatie

De Microlife BP A2 Basic is het instapmodel bloeddrukmeter uit de nieuwe Microlife serie. De A2 Basic laat zich eenvoudig bedienen en beschikt over de juiste basisfuncties voor het opnemen van de bloeddruk. Tevens wordt iedere meting voorzien van de datum en de tijd.
30 geheugenplaatsen
Manchetmaat: 22 cm - 42 cm
Met WHO indicator
Klinisch gevalideerd (BHS protocol)
PAD technologie: detecteert onregelmatige hartslag
5 jaar garantie

Gebruik van Bloeddrukmeter BPA2 basic

Download de bijlsuiter voor een volledige gebruikshandleiding

Ingrediënten Bloeddrukmeter BPA2 basic

Deze BP A2 Basic bloeddrukmeter wordt compleet geleverd, in de doos vindt u:
De bloeddrukmeter
Medium - Large manchet maat: 22 cm - 42 cm
Nederlandse handleiding
Bloeddrukpas
Set batterijen
€ 79,95
€ 67,16

Laatste reviews en ervaringen met Bloeddrukmeter BPA2 basic

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Heel gemakkelijk aan te brengen rond bovenarm. Duidelijk leesbare metingen op het scherm. Pluspunt dat de gegevens in het geheugen blijven zitten zodat men deze gemakkelijk kan herbekijken. Kortom, zeer gebruiksvriendelijk toestel

  Was deze beoordeling nuttig?

Bloeddrukmeter BPA2 basic kopen

Je kan Bloeddrukmeter BPA2 basic van het merk Microlife, geproduceerd door OTC SOLUTIONS , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Zelftesten
EHBO & Thuiszorg > Meetapparatuur > Bloeddrukmeters