€ 11,49
€ 10,34
(€ 10,34 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,15)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Echinacea purpurea

Echinacea purpurea tinctuur

Kruidenprepraat

Ingrediënten
Echinacea purpurea hydroalcoholisch extract 100% (alcohol*, rode zonnehoed* (bovengronds bloeiend deel (75%), wortel (25%), water)
*biologische teelt

Gebruik
3 x 20 à 30 druppels per dag in een beetje water of vruchtensap
Kinderen: 3-6 jaar: 3 x 5 à 10 druppels per dag
6-12 jaar: 3 x 10 à 15 druppels per dag

Waarschuwing:
Niet voor kinderen onder de 3 jaar.

Fabrikant:
Biover nv
Venecoweg 26
9810 Nazareth
België

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

03-2016

Gebruik van Echinacea purpurea

3 x 20 à 30 druppels per dag in een beetje water of vruchtensap.

Kinderen: 3-6 jaar: 3 x 5 à 10 druppels per dag.

6-12 jaar: 3 x 10 à 15 druppels per dag.

Ingrediënten Echinacea purpurea

Echinacea purpurea hydroalcoholisch extract 75% (alcohol*, rode zonnehoed* (bovengronds bloeiend deel), water); Echinacea angustifolia hydroalcoholisch extract 25% (alcohol*, rode zonnehoed* (wortel), water.

*biologische teelt
€ 11,49
€ 10,34
(€ 10,34 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Echinacea purpurea

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Bij koorts of gewoon ziekte neem ik deze druppels in combinatie met multivitamintes. De koorts zakt hierdoor eigenlijk redelijk snel. Ook mijn verkoudheden gaan redelijk snel over door deze boost.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit vinden mijn man en ik een goed product tegen de weerstand. Wij gebruiken dit 1x per dag zeker van september t.e.m. mei. Meestal tellen wij 35 druppels maar als we enkele keren moeten niezen per dag dan tellen wij tot 40 druppels.,
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gemakkelijk te bestellen en te betalen, vlotte levering aan huis bij het bestellen van meerdere producten tegelijk. Producten zijn gelijkwaardig aan die van de huisapotheek, maar meestal een stuk goedkoper en dikwijls extra kortingen en promoties. :-)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een handig middeltje om in huis te hebben aan het begin van de winter om de weerstand tegen kleine winterkwaaltjes wat op te krikken. Enkele druppels in een grote waterfles om tijdens de dag uit te drinken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik al meer dan 20 jaar echinacea! Toen mijn dochter (momenteel 27j) 2 jaar was kreeg ze oorontstekingen. Ik ben gestart met echinacea en de ontstekingen kwamen niet meer voor. Zodra ik hiermee een paar dagen stopte kreeg ze er opnieuw last van. Sindsdien is echinacea een product dat jaar liks in de maanden met een "r" genomen wordt door het hele gezin!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Echinacea purpurea is aanbevolen om de weerstand te verhogen en dit vooral tijdens de gure maanden. Alle dagen een aantal druppels in een weinig water of vruchtensap mengen en innemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  werkt uitstekend om de weerstand te verhogen en is gemakkelijk in te nemen, enkel regelmaat is belangrijk en wil het ook zijn nut bewijzen , bij ons staat het elk jaar op het menu eens de koudere maanden eraan komen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit al jaren, telkens in de maanden met een R, iedere ochtend 20 druppels in een beetje water, indien ik mij wat zwakker voel, verdubbel ik tijdelijk de dosis. En sedert ik dit doe heb ik zelden nog een verkoudheid gekregen. Het is een natuurproduct dus 100% betrouwbaar. Ik raad het iedereen aan.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product dat ik vroeger van Colruyt of Carrefour kocht en dat ik er al enkele maanden niet meer in heb gevonden. Jammer, want het was praktischer.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Elke dag neem ik de druppels. Tot hiertoe ben ik gespaard gebleven van verkoudheden. Ik heb me niet laten inenten tegen griep,en mijn weerstand zit goed, dus hou ik nog een maand de kuur aan.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn gezin neemt dagelijks 's morgens 30 druppels in een hoeveelheid water tijdens de wintermaanden. Een eventuele verkoudheid is vlugger voorbij en erger wordt vermeden. Ook bij ontstekingen werkt het product helend.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Biover Echinacea Purpurea gebruik ik sedert jaren . Het verhoogt de weerstand . Werkt ook versterkend voor het tandvlees. Zeer goed product .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goed en kwalitatief product, het flesje doseert de druppels goed wat enorm handig is, het smaakt goed, de verpakking en de bijsluiter zijn in perfecte staat en geven goede info over gebruik en over het product. 3x per dag 30 druppels in beetje fruitsap en je weerstand wordt echt sterker. Bij opkomende verkoudheid voor het slapen gaan een dubbele dosis en je slaapt ook zalig en wordt weer gezond wakker. Langdurig te gebruiken in de winter, maar af en toe een maandje mee stoppen. Zodat je bloedcellen zich weer zelf kunnen normaliseren
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heel efficient product, niet echt lekker, maar samen met fruitsap lukt het wel. Heeft een zeer positief effect op mijn weerstand. wanneer ik mij een beetje grieperig of verkouden begin te voelen dan neem ik dit product 3 dagen waardoor het zieke gevoel zo goed als verdwijnt.

Echinacea purpurea kopen

Je kan Echinacea purpurea van het merk Biover, geproduceerd door BIOVER , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Alternatieve geneeskunde > Fytotherapie