€ 10,61
€ 9,55
(€ 31,83 / l)
Bespaar 10% (€ 1,06)
Bijsluiter van Bausch & Lomb Biotrue multi purpose 300 ml

Omschrijving van Bausch & Lomb Biotrue multi purpose

De wetenschappers van Bausch + Lomb hebben zich laten inspireren door het oog om Biotrue™ te ontwikkelen. Biotrue™ is een contactlensvloeistof die is ontwikkeld om net zo te werken als uw ogen:

 • Dezelfde pH waarde als natuurlijke tranen
 • Bevat een bevochtigingsmiddel dat van nature in het oog aanwezig is
 • Houdt functionele proteïnen in tranen actief

Indicatie

Biotrue® multi-purpose solution is geïndiceerd voor dagelijkse verzorging, reiniging, verwijdering van proteïne-aanslag, afspoelen, chemische (niet- thermische) desinfectie en het bewaren van zachte (hydrofiele) contactlenzen, waaronder Silicone Hydrogel contactlenzen, zoals aanbevolen door uw contactlensspecialist.

Gebruik van Bausch & Lomb Biotrue multi purpose

Volg deze 3 eenvoudige stappen om uw lenzen dagelijks te verzorgen, reinigen, desinfecteren en proteïne te verwijderen. Deze dagelijkse contactlensverzorging wordt aanbevolen door Bausch + Lomb voor het gezond en comfortabel dragen van contactlenzen:
STAP 1: Breng 3 druppels Biotrue® multi-purpose solution aan op elke kant van de lens en wrijf elke kant gedurende 20 seconden voorzichtig schoon.
STAP 2: Spoel elke kant van de lens gedurende 5 seconden af met Biotrue® multi-purpose solution.
STAP 3: Plaats de gereinigde contactlens in de lenshouder en vul deze met verse Biotrue® multi-purpose solution. Laat de lenzen tenminste 4 uur in de vloeistof staan. Zorg dat u altijd verse lensvloeistof gebruikt. Uw contactlenzen zijn nu klaar voor gebruik. Als er nog vuil op de contactlenzen zit, spoel ze dan af met Biotrue® multi-purpose solution voordat u de lenzen inzet. Volg altijd het advies van uw contactlensspecialist. Op basis van de samenstelling van uw traanvocht en draagschema, kan uw contactlensspecialist aanvullende producten of procedures aanbevelen. Als u uw contactlenzen niet onmiddellijk inbrengt, bewaar ze dan in een afgesloten lenshouder. Bewaar uw lenzen niet in een zoutoplossing in plaats van in de Biotrue® multi-purpose solution. Een zoutoplossing heeft geen desinfecterende werking. U kunt uw lenzen maximaal 30 dagen in een afgesloten lenshouder bewaren. Indien u uw lenzen voor langere tijd wilt bewaren, moet u ze voor gebruik opnieuw reinigen en desinfecteren met verse Biotrue® multi-purpose solution.

Ingrediënten Bausch & Lomb Biotrue multi purpose

HYALURONAAT, SULFOBETAINE, POLOXAMINE, BOORZUUR, BORAATZOUT, DINATRIUMEDETAAT EN NATRIUMCHLORIDE; GECONSERVEERD MET POLYAMINOPROPYL BIGUANIDE 0,00013% EN POLYQUATERNIUM 0,0001% 

Waarschuwing

Wanneer u overgevoelig bent voor één van de bestandsdelen in het product, dit product niet gebruiken. 
Bausch & Lomb Biotrue multi purpose 300 ml
€ 10,61
€ 9,55
(€ 31,83 / l)

Laatste reviews en ervaringen met Bausch & lomb biotrue multi purpose

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bausch & Lomb Biotrue multi purpose 300 ml is ok qua contactlenzenvloeistof Bausch & Lomb Biotrue multi purpose 300 ml is ok qua contactlenzenvloeistof
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Beste lenzenvloeistof die ik ooit gebruikte, geen ontstoken ogen meer. Zou zeker geen andere meer willen gebruiken, heel gemakkelijk ook dat je bij elke fles telkens een lenzenpotje krijgt.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product voor het onderhoud en de reiniging van lenzen. Enig klein nadeel: de fles is te groot om het helemaal te gebruiken alvorens dat het product niet meer houdbaar is.

Bausch & Lomb Biotrue multi purpose kopen

Je kan Bausch & Lomb Biotrue multi purpose van het merk Bausch & Lomb, geproduceerd door BAUSCH & LOMB PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Lenzen of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Lenzen > Verzorgingsproducten Lenzen
Welzijn & Gezondheid > Ogen
EHBO & Thuiszorg > Lenzen > Verzorgingsproducten Lenzen