€ 16,00
€ 14,40
(€ 5,76 / 100 g)
Bespaar 10% (€ 1,60)
Product niet verkrijgbaar
Promotie
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Biotona Superberries

Biotona Bio SuperBerries is een sublieme kleurrijke mix van gedroogde superbessen! De 100% biologische bessen voor Biotona Superberries worden na strenge selectie gedroogd en zijn een heerlijk tussendoortje voor jong en oud, boordevol voedingsstoffen en fytonutriënten. Wilde blauwe bessen groeien in Canada en het Noordoosten van de VS. De Noord-Amerikaanse cranberry of veenbes is een dieprode kleine en zure vrucht. Schisandrabessen en gojibessen, (oranje)-rode, erg smaakvolle vruchten, worden al meer dan 3000 jaar gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde. De Physalis peruviana of Incabes is inheems in het Amazonegebied van Zuid-Amerika en voor de lokale bevolking al eeuwenlang een gekende zuurzoete lekkernij. De zoete witte moerbei groeit in warmere of subtropische gebieden aan bladverliezende bomen.

Gebruik van Biotona Superberries

Gebruik Biotona Bio SuperBerries bij uw ontbijt samen met andere superfoods in een muësli, in uw favoriet gebak, strooi ze op een fruitsalade, pudding of geniet ervan puur als intens smakend tussendoortje. Voeg Biotona Bio SuperBerries toe aan smoothies of shakes in combinatie met vruchten (sappen) of andere superfoods, (plantaardige) melk, yoghurt of water.

Ingrediënten Biotona Superberries

Cranberry*, gojibes*, witte moerbei*, Incabes*, blauwe bes*, schisandrabes*, appeldiksap*, zonnebloemolie*.

*biologische teelt

**(Vaccinium macrocarpon, Lycium barbarum, Morus alba, Physalis peruviana, Vaccinium angustifolium, Schisandra chinensis)

Waarschuwing

Koel, droog en in het donker bewaren.
€ 16,00
€ 14,40
(€ 5,76 / 100 g)
Product niet verkrijgbaar

Biotona Superberries kopen

Je kan Biotona Superberries van het merk Biotona, geproduceerd door Keypharm , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Superfoods
Alternatieve geneeskunde > Fytotherapie