Biotona Bio Phyto Detox 200 g poeder

Biotona  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 18,00
€ 17,10
(€ 8,55 / 100 g)
Bespaar 5% (€ 0,90)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Biotona Bio Phyto Detox

Biotona Bio Phyto-Detox® is een synergistische mix van 100% biologische en in de buitenlucht gedroogde plantenpoeders. De zaden van de mariadistel ondersteunen de lever in zijn ontgiftende en reinigende werking. Curcuma, of geelwortel, ondersteunt de vetvertering. Chlorella is een oeroude, ééncellige groene zoetwateralg, met een felgroene kleur te wijten aan het aanwezige chlorofyl. De alg bevat verder ook een schat aan fytonutriënten, net zoals het poeder van tarwegrassap. Brandnetel en paardenbloemwortel dragen bij tot de inwendige zuivering en venkelzaad draagt bij tot de vermindering van het opgeblazen gevoel. Yacon, of Boliviaanse zonnewortel, bevat meer dan 40% inuline (oplosbare vezels). Artisjokblad ondersteunt de lever en de detoxificatie. Biotona Phyto-Detox® is aangewezen in ons dagelijks eetpatroon dat vaak vetrijk en erg belastend is of kan dienen voor een ontgiftende kuur.

Gebruik van Biotona Bio Phyto Detox

Voeg Biotona Bio Phyto-Detox® toe aan smoothies of shakes in combinatie met vruchten (sappen) of andere superfoods, (plantaardige) melk, yoghurt of water. Voeg eenvoudig en snel die extra gezonde toets toe aan diverse gerechten.

Ingrediënten Biotona Bio Phyto Detox

Poeder (100%) van mariadistel*, geelwortel*, paardenbloem*, tarwegrassap*, venkel*, yacon*, brandnetel*, artisjok*, chlorella*.

*biologische teelt**

**(Silybum marianum, Curcuma longa, Taraxacum officinale, Triticum aestivum, Foeniculum vulgare, Smallanthus sonchifolius, Urtica dioica, Cynara scolymus, Chlorella pyrenoidosa)

Waarschuwing

• Koel, droog en in het donker bewaren.
• Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.
€ 18,00
€ 17,10
(€ 8,55 / 100 g)
Product niet verkrijgbaar

Biotona Bio Phyto Detox kopen

Je kan Biotona Bio Phyto Detox van het merk Biotona , geproduceerd door Keypharm , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Superfoods