€ 24,00
€ 21,60
(€ 10,80 / 100 g)
Bespaar 10% (€ 2,40)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Biotona Bio Moringa

Biotona bio raw Moringapoeder bestaat uit de bladeren van de Moringa oleifera, een snelgroeiende boom die goed gedijt in (sub)tropische gebieden in India en Afrika op droge zanderige gronden. Bijna elk deel van de boom, kan gebruikt worden als voedsel(ingrediënt) en hij wordt dan ook terecht een “wonderboom“ genoemd. Zelfs in de Ayurveda, de traditionele Indiase geneeskunde wordt moringa beschreven als een natuurlijk middel bij talrijke aandoeningen.

Recent werd moringa herontdekt door de wetenschap en de Westerse wereld en door velen gedoopt tot de meest ideale en complete voedselbron op aarde. De moringabladeren hebben een breed nutritioneel profiel, zijn rijk aan proteïnenen en bevatten een schat aan fytonutriënten. Biotona bio raw Moringapoeder is gemaakt van 100% biologische moringabladeren uit Afrika die na het oogsten en een zorgvuldige reiniging, in de buitenlucht in de schaduw worden gedehydrateerd, zodat hun nutritionele waarde gegarandeerd bewaard blijft.

Gebruik van Biotona Bio Moringa

Voeg Biotona Bio Raw Moringapoeder (1 à 2 koffielepels) toe aan smoothies of shakes in combinatie met vruchten(sappen) of andere superfoods, (plantaardige) melk, yoghurt of water.

Ingrediënten Biotona Bio Moringa

Poeder van moringabladeren* (Moringa oleifera) (100%) uit Malawi / Senegal / Zambia.

(*biologische teelt)

Waarschuwing

Koel, droog en in het donker bewaren.
€ 24,00
€ 21,60
(€ 10,80 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Biotona Bio Moringa

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Met dit poeder ben ik nog niet lang geleden gestart, ik kan hierover nog een feedback geven. Blijkt een verzameling te zijn van vele waardevolle elementen voor de gezondheid.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   

  Zeer goed product, goed gesloten verpakking. Ik meng gewoon 1 theelepel met plantaardige melk omdat de smaak een beetje sterk is. De levering was snel.

  Was deze beoordeling nuttig?

Biotona Bio Moringa kopen

Je kan Biotona Bio Moringa van het merk Biotona, geproduceerd door KEYPHARM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
Vitamines & Voedingssupplementen > Superfoods
Alternatieve geneeskunde > Fytotherapie