€ 30,15
€ 27,14
Bespaar 10% (€ 3,01)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Bio ashwagandha

Bio ashwagandha

Kruidenpreparaat

Samenstelling per capsule:
Ashwaganda (Withhania somnifera) 300 mg

Ingredienten
Kruiden, vulmiddel: microkristallijne cellulose, capsule: gelatine, water, antklontermiddel magnesiumstearaat.

Gebruik:
1 capsule per dag bij de maaltijd of zoals geadviseerd.

Verkoop en distributie:
Energetica Natura
Afrikaweg 14
4561 PA Hulst

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

04-2015

Bio ashwagandha 60 capsules
€ 30,15
€ 27,14

Laatste reviews en ervaringen met Bio ashwagandha

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze ashwagandha is puur! Iets duurder dan de andere merken, maar wel beter. Goede ondersteuning bij bijnieruitputting of vermoeidheid in het algemeen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Bio Ashwagandha werkt tegen nerveuze vermoeidheid. Ik neem één capsule per dag en ga naar twee capsules per dag als ik te veel nerveuze vermoeidheid voel
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  wanneer je lichaam uitgeput is door dat je zelf te veel energie verbruik , kan ashwaganda dit euvel terug aanvullen, werkt voornamelijk op de bijnierschors , om cortisol aan te maken
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voorgeschreven door de de huisarts na een ernstige break-down, zowel fysisch als psychisch. Na 4 weken voel ik me veel beter, ik slaap beter en voel me rustiger.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  neem het voor vooral betere slaap en tegen vermoeidheid. toch wel enkele weken nemen eer resultaat. hopelijk kan ik die hormonen voorgoed bannen en dit natuurlijk product in de plaats innemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Door bio ashwaganda hdb ik mijn levensenergie teruggevonden.dit in combinatie met gezond eten en meer slapen!dus zeker een aanrader voor iedereen!echt waar.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dankzij deze bio-ashwagandha kan ik mijn energiepeil overdag opkrikken zodat ik de dag beter doorkom. Daarenboven verhindert het niet om 's avonds snel te kunnen inslapen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik vind dit een zeer goed product. Het geeft me meer energie gedurende de dag en ik ben ook meer stressbestendig. Je krijgt het gevoel meer aan te kunnen. Tegelijkertijd brengt het je tot rust 's avonds en bevordert dit het inslapen.

Bio ashwagandha kopen

Je kan Bio ashwagandha van het merk Biotics, geproduceerd door ENERGETICA NATURA BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Alternatieve geneeskunde > Fytotherapie