€ 8,99
€ 8,09
(€ 4,05 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 0,90)

Omschrijving van Biotechnie Bio Artisjok-Zwarte Radijs

De zwarte radijs en de artisjok helpen de spijsvertering. De actieve stoffen van beide planten werken synergetisch en bereiken daardoor een optimaal effect. De wortel van de zwarte radijs (ook wel bekend als rammenas) wordt al sinds d eoudheid gebruikt om de spijsvertering te stimuleren. De zwarte radijs bevordert ook de darmwerking. Het duo is vooral te gebruiken in geval van een opgeblazen gevoel.

Gebruik van Biotechnie Bio Artisjok-Zwarte Radijs

Breek de glaspunten af en giet de ampul over in een glas. Mag naar keuze aangelengd worden met water. 1 à 3 ampullen per dag. Kan een neerslag bevatten. Schudden voor gebruik.
€ 8,99
€ 8,09
(€ 4,05 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Biotechnie Bio Artisjok-Zwarte Radijs

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Helpt de spijsvertering effectief. De smaak is minder uitgesproken dan die van andere concurrerende merken. De bollen zijn gemakkelijk te snijden met dik papier, ik wil graag een klein gereedschap om dit te doen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Deze ampullen zijn aan beide kanten breekbaar gemakkelijk. Doe ze in een klein beetje water en drink na het eten om goede spijsvertering te bevorderen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Bio Artisjok en zwarte Radijs gebruik ik om de lever te zuiveren. Op de nuchtere maag om direct de lever te activeren en s' avonds nog een tweede keer. Artisjok is allom bekent voor de gunstige invloed op de lever.

  Was deze beoordeling nuttig?

Biotechnie Bio Artisjok-Zwarte Radijs kopen

Je kan Biotechnie Bio Artisjok-Zwarte Radijs van het merk Biotechnie, geproduceerd door BIOVER , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spijsvertering
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Darmflora