€ 29,90
€ 26,91
Bespaar 10% (€ 2,99)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Fytostar Sleep-Fit PROMO DUO

Fytostar Sleep-Fit
Fytostar Sleep-Fit is een fytocomplex met valeriaan, dat helpt als ondersteuning tegen slapeloosheid. De melisse en haver helpen het inslapen te bevorderen en het toegevoegde sint-janskruid zorgt voor het behoud van de normale psychologische gemoedstoestand. De hop helpt daarnaast om een goede slaap te handhaven. Met Fytostar Sleep-Fit kies je voor een krachtig totaalcomplex voor de nacht.

Gebruik van Fytostar Sleep-Fit PROMO DUO

2 tot 3 capsules per dag. Acute gevallen tot 4 capsules per dag. Innemen een half uur voor het slapengaan.

Ingrediënten Fytostar Sleep-Fit PROMO DUO

Bestanddelen: per 3 capsules: Valeriaan 384 mg. Citroenmelisse 255 mg. Passiebloem 195 mg. Hop 126 mg. Sint-Janskruid 126 mg. Hopklierharen 126 mg. Haver 63 mg.

Waarschuwing

Bij voorkeur te bewaren op een droge en koele plaats buiten het bereik van kinderen. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Niet geschikt voor kinderen beneden de 12 jaar. Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding. Bevat St.-Janskruid. Bij gelijktijdig gebruik van geneesmiddelen; een oraal anticonceptiemiddel, een product dat ciclosporine, fenprocoumon (anti-stollingsmiddel), theofylline of digoxine bevat en anti-HIV behandelingen, uw arts of apotheker raadplegen.
€ 29,90
€ 26,91
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Fytostar Sleep-Fit PROMO DUO

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  een heel prima artikel voor een heel prima en voordelige prijs, promo duo 2 x 60 capsules, ik neem elke avond een half uur voor ik ga slapen twee, soms drie capsules en ik slaap als een roos

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  na jarenlang gebruik van inslaapmedicatie heb ik beslist dit af te bouwen en dat is me gelukt door dit product , in het begin heb ik één of twee keer de week de sleep fit ingenomen ipv van mijn medicatie en zo opgebouwd tot overande dag en nu volledig kunnen stoppen met mijn inslaapmedicatie en neem ik elke avond in capsule van de sleepfit

  Was deze beoordeling nuttig?

Fytostar Sleep-Fit PROMO DUO kopen

Je kan Fytostar Sleep-Fit PROMO DUO van het merk Fytostar, geproduceerd door OCEBIO , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress