Biosil 30 ml druppels

€ 29,95
€ 23,36
(€ 77,87 / 100 ml)
Bespaar 22% (€ 6,59)
Op voorraad
Promotie -22% korting geldig t.e.m. 31/10/2017
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Biosil

Biosil, voor haar, huid en nagels.

Biosil activeert cellen die van nature in het lichaam aanwezig zijn om lichaamseigen collageen aan te maken: de Fibroblasten in de huid en de osteoblasten in het bot.

Biosil:
 • Helpt fijne lijntjes en rimpels te verminderen
 • Voor een goede conditie en bescherming van haar en nagels
 • Geeft het haar meer volume
 • Behoud van sterke botten en soepele gewrichten
Biosil 30 ml druppels
€ 29,95
€ 23,36
(€ 77,87 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Biosil

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het silicium in BioSil is een aanvulling van de voeding. Het zorgt voor sterke nagels, mooi haar en gezonde huid maar het doet nog veel meer, vooral voor het instandhouden van soepele gewrichten en daarvoor blijf ik het alle dagen innemen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Biosil is een product dat helpt bij de versoepeling van de huid en 'aponeurosis palmaris'. Dit vertraagt de ziekte van Dupuytren. De pezen van de handen behouden hun soepelheid en worden niet geblokkeerd door 'aponeurosis' die ze omringt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een topproduct, ooit kreeg ik het voorschreven door mijn homeopathe voor herstel van mn maagslijmvlies. Nu doe ik regelmatig een kuur van enkele maanden voor allerlei kwalen waaronder peesontsteking, het neemt zn tijd maar het werkt, het is ook nog goed meegenomen dat mn haar sneller groeit én in volume toeneemt! Het smaakt niet zo. lekker maar dat vergeet je zo
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Biosil is een natuurlijk en bovendien biologisch supplement dat kan bijdragen tot een verbetering van het haar, huid, nagels, botten en gewrichten. Bovendien is de levering van Farmaline zeer vlot en heel verzorgd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  I neem Biosil omdat mijn nagels heel gemakkelijk inscheuren. Ik ben het tweede flesje nu begonnen en ik merk een duidelijk verschil in de stevigheid van mijn nagels; heb momenteel geen ingescheurde nagels. Ik blijf het zeker nog een tijdje gebruiken.

Biosil kopen

Je kan Biosil van het merk Biosil, geproduceerd door BIO MINERALS, bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Biosil of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Huid > Mooie Huid
Welzijn & Gezondheid > Haarverlies & Broze Nagels