Bional Slankufit 60 capsules

Bional  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 24,95
€ 23,70
Bespaar 5% (€ 1,25)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Bional Slankufit

SlankUfit® is een vernieuwend product op basis van extracten van fenegriek, koffie en gewone boon dat gebruikt kan worden bij het afslanken. * Fenegriek draagt bij tot een normale glucosespiegel en helpt het metabolisme van vetten in balans te brengen. Koffieextract is bekend voor zijn stimulerend effect.

Gebruik van Bional Slankufit

1 tablet 3 maal per dag innemen met een glas water. De aanbevolen dagdosis niet overschrijden.

Ingrediënten Bional Slankufit

Stabilisatoren: cellulose, methylcellulose, hydroxypropylmethylcellulose,gefractioneerde kokosolie; extract van gewone boon (Phaseolus vulgaris); extract van fenegriek 25,6% (Trigonella foenum-graecum); vulmiddelen: maltodextrine, calciumfosfaat, polydextrose; extract van koffie (Coffea robusta, maltodextrine); springmiddel: vernet natriumcarboxymethylcellulose; glansmiddelen: siliciumdioxide, magnesiumstearaat, talk; kleurstoffen: titaandioxide, ijzeroxide.
 
Samenstelling per 3 tabletten 
Phaseolus vulgaris extract 750 mg
Trigonella foenum-graecum extract 750 mg
Coffea robusta extract 150 mg

Waarschuwing

Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren. Dit product mag in geen geval een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl vervangen. 
Bional Slankufit 60 capsules
€ 24,95
€ 23,70

Bional Slankufit kopen

Je kan Bional Slankufit van het merk Bional, geproduceerd door FYTOFARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Afslanken > Hongerstillers