€ 5,18
€ 3,99
Bespaar 23% (€ 1,19)
Promotie -23% korting geldig t.e.m. 31/07/2018
Bijsluiter van Biolys Venkel - Anijs 20 zakjes

Omschrijving van Biolys Venkel - Anijs

Biolys Venkel - Anijs
Deze heerlijke kruidenthee bevat fenegriek, anijs en venkel die de productie van moedermelk ondersteunen. Deze aromatische planten geven eveneens een lekkere smaak aan de moedermelk, waardoor de baby nog meer gaat drinken.

Indicatie

Een heerlijke biologische kruidenthee met venkel en anijs om te gebruiken tijdens de borstvoeding.

Gebruik van Biolys Venkel - Anijs

Neem een kopje en vul het met kokend water van 100°C, voeg het zakje thee toe en laat het 5-10 minuten trekken om de natuurlijke aroma's vrij te laten komen. Drink 1 tot 2 kopjes per dag tijdens de borstvoeding.
Niet geschikt tijdens zwangerschap en niet gebruiken bij kinderen.

Ingrediënten Biolys Venkel - Anijs

Anijszaadjes* 36%
Zoete venkelvrucht* 35%
Zoethoutwortel* 15%
Fenegriekzaad* 10%
Natuurlijk citroenaroma 10%
Voedingszuur : citroenzuur 5%
*Product van de biologische landbouw. Gecontroleerd door Certisys BE-BIO-01.

Waarschuwing

Niet tijdens zwangerschap
Biolys Venkel - Anijs 20 zakjes
€ 5,18
€ 3,99

Laatste reviews en ervaringen met Biolys venkel - anijs

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Lekkere zoete thee niet te sterk van smaak of het echt help voor voor borstvoeding merk ik nog niet maar dat heeft natuurlijk zijn tijd nodig na 2 week zal ik wel verschil merken normaal als het werkt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zachte venkelthee. Helpt de borstvoeding te stimuleren en geeft een aangename smaak aan de moedermelk. Productie van moedermelk verhoogt. Ideaal om 's morgens de dag mee te starten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze thee is speciaal voor als je borstvoeding geeft. Deze thee bevordert het. Ik vind dit zelf een heel lekkere thee. Je moet er natuurlijk voor zijn voor de venkel - anijs smaak.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik drink deze thee nu al 8 maanden. Heel tevreden over. De smaak valt echt goed mee! Ik durf zelfs zeggen als ik hem 's morgens vergeet te drinken dat ik hem al mis!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer lekkerDe thee is Lekker van smaak en is goedkoper dan in de winkel. De thee werd ook zeer snel geleverd en is Ideaal indien je borstvoeding geeft.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Lekker van smaak. Ik weer niet of deze echt bijdraagt tot een verhoging van de melkproductie mar venkel werkt ook heel goed voor de bestrijding van krampjes van de baby
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Verpakking en verzending zonder enig probleem. De thee smaakt behoorlijk en werkt mijn inziens bevorderend op de moedermelk productie.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  best wel lekker van smaak! maar mijn melkproductie gaat er niet van omhoog, en mijn dochter drinkt ook niet meer als anders. het is zijn geld wel waard
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is een zeer aangename borstvoedingsthee van smaak ! En ze helpt dan ook zeer goed voor de melkproductie . Ik gebruik dit al van in het begin van mijn borstvoeding .
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik kan niet zeggen dat ik zeker ben dat het de melkproductie stimuleert, maar ik vind de thee qua smaak alleszins goed meevallen, het is aangenaam om daar 2 koppen per dag van te drinken, ik heb wel de indruk dat mijn zweet ook wat naar venkel ruikt als ik dat drink
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  lekkere thee, helpt de melkproductie te verhogen, best niet te veel gebruiken bij onze kindjes veroorzaakte dit makkelijk krampjes. wel handig als je een stressvolle of vermoeiende dag achter de rug hebt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Lekkere thee. Geen bittere smaak. Lekker met een canderel. Drinkt goed weg. 1 zakje kan voor 2 mokken gebruikt worden. Beïnvloedt de borstvoeding bij mij zeker en vast. Bij overproductie best even stoppen en overschakelen op een andere thee.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Lekker, geen neveneffecten, maar heb niet meteen een merkbare vermeerdering opgemerkt wat borstvoeding betreft maar had het sowieso aangekocht onder het mom baat het niet dan schaadt het niet
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Nuttige thee voor de borstvoeding, lijkt effectief te helpen, maar de nasmaak is soms te sterk. Mijn vriendin gebruikt het al enkele maanden, en is er erg over te spreken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt daadwerkelijk bij de borstvoeding. Fijne smaak en wordt goed verdragen door de baby.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Lekkere zachte thee die een lekkere anijs smaak heeft aan de moedermelk, waardoor de baby beter zal drinken. Ook de krampjes verminderen door de venkel.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heel aangename zachte smaak. Helpt effectief om de borstvoeding op peil te houden, bij gebruik drie keer per dag. Ook het babytje voelt zich hier goed bij.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed en lekker product ter ondersteuning van borstvoeding! ik gebruik het met galactogil, gemakkelijk op te lossen in thee, in koude vloeistoffen minder.

Biolys Venkel - Anijs kopen

Je kan Biolys Venkel - Anijs van het merk Biolys, geproduceerd door TILMAN , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Biolys of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Borstvoeding > Bevordering Borstvoeding