€ 5,18
€ 4,09
Bespaar 21% (€ 1,09)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 30/09/2018
Bijsluiter van Biolys Ginkgo - Groene Thee 20 stuks

Omschrijving van Biolys Ginkgo - Groene Thee

Biolys Ginkgo - Groene Thee
Groene thee is een krachtige antioxidant en is de plant bij uitstek die veroudering tegengaat. Hij gaat de strijd aan met de vrije radicalen, die verantwoordelijk zijn voor de celveroudering. De rooibos geeft aan deze rode kruidenthee een subtiele en ronde smaak.

Indicatie

Een heerlijke biologische kruidenthee met gonkgo en groene thee om de geest, het geheugen en de concentratie te verbeteren.

Gebruik van Biolys Ginkgo - Groene Thee

Neem een kopje en vul het met kokend water van 100°C, voeg uw zakje thee toe en laat het 5-10 minuten trekken om de natuurlijke aroma's vrij te geven. Drink 1 tot 3 kopjes per dag. 
Deze thee is geschikt om te gebruiken bij zwangerschap, borstvoeding en kinderen vanaf 6 jaar.

Ingrediënten Biolys Ginkgo - Groene Thee

Groene theeblad* 30%
Zachte muntblad* 25%
Ginkgoblad* 20%
Appelpulp* 20%
Natuurlijke aroma’s van munt en citroen 4.5%
Citroenzuur 0.5%
*Product van de biologische landbouw. Gecontroleerd door Certisys BE-BIO-01.
Biolys Ginkgo - Groene Thee 20 stuks
€ 5,18
€ 4,09

Laatste reviews en ervaringen met Biolys ginkgo - groene thee

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben redelijk tevreden van deze biologische thee. Ik maak deze thee klaar voor tijdens de examenperiode. Het helpt mij beter te focussen op de leerstof.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Aangename thee om te drinken, verfrissend en dorstlessend. En het gevoel dat je - dankzij het drinken van deze thee - méér geconcentreerd kan werken is bovendien mooi meegenomen :-)
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  deze thee is lekker van zeer zacht van smaak en eerder zoet; bovendien een goede dorstlesser. Een goede combinatie met de groene thee. Ik bestel het zeker terug!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  kan hier nog niet zoveel van zeggen gebruik hem voor het eerst, hij smaakt zeker heel goed hij kan geen kwaad met andere medicijnen (wat me wel eens gebeurd is met een ander merk), lekkere thee ik koop hem zeker nog eens
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer lekkere thee. Ik heb niet het gevoel dat ik me er beter door kan concentreren, maar ik drink hem omdat ik hem lekker vind en omdat hij gezond is.

Biolys Ginkgo - Groene Thee kopen

Je kan Biolys Ginkgo - Groene Thee van het merk Biolys, geproduceerd door TILMAN , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Biolys of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Geheugen
50+ > Geheugen