€ 5,18
€ 4,40
Bespaar 15% (€ 0,78)

Omschrijving van Biolys Gember - Citroen

Biolys Gember - Citroen
Gember bevordert de vertering, bijvoorbeeld wanneer een maaltijd niet goed bevalt of op de maag blijft liggen. Deze kruidenthee is ook geschikt voor aanstaande moeders.

Indicatie

Een heerlijke biologische kruidenthee met gember en citroen om een lichte maag te behouden na de maaltijd.

Gebruik van Biolys Gember - Citroen

Neem een kopje en vul het met kokend water van 100°C, voeg het zakje thee toe en laat het 5-10 minuten trekken om de natuurlijke aroma's vrij te laten geven. Drink maximaal 1-3 kopjes per dag indien u zwanger bent.
Deze thee is geschikt om te gebruiken bij zwangerschap, borstvoeding en kinderen vanaf 3 jaar.
 

Ingrediënten Biolys Gember - Citroen

Gemberwortel* 35%
Zoethoutwortel* 15%
Kaneelschors* 14%
Kurkumawortel* 10%
Hibiscusbloem* 6%
Zoete venkelvrucht* 6%
Kardamomzaad* 5%
Anijsvrucht* 4%
Natuurlijke aroma’s van citroen en vanille 3%
Voedingszuur : citroenzuur 1%
Citroen* 1%
*Product van de biologische landbouw. Gecontroleerd door Certisys BE-BIO-01.
€ 5,18
€ 4,40

Laatste reviews en ervaringen met Biolys gember - citroen

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer aangename smaak, een goede verhouding gember/citroen, wel voldoende lang laten trekken, voor mij mag het sterk zijn. Een kopje voor het slapengaan doet mij goed.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Biolys Gember- citroen 20 stuks zakjes gebruik ik wanneer ik een opgeblazen gevoel heb . Tevens gebruik ik het waanneer ik pijn aan mijn maagwand heb .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben tevreden van deze biologische thee. Ik drink hem als ik last heb van mijn maag. De gember smaak overheerst niet en dat is goed aangezien ik niet zo een fan ben van gember.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gember en citroenthee is heel lekker , vooral in de wintermaanden. Het is goed voor de luchtwegen en voor de spijsvertering. Het is even wennen aan de smaak, maar daarna zou je het iedere dag drinken !
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Deze thee is aangenaam om te drinken. Vooral na een maaltijd. Ik gebruik het al heel lang en het smaakt heel aangenaam. Dus persoonlijk consumeer ik het vaak.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Thee die helpt tegen zure oprispingen en bovendien nog gezond is ook. Ik drink hem na een zwaardere maaltijd en tot hiertoe steeds met succes!!! Je moet wel voor de gembersmaak zijn. Ikzelf vind hem nogal straf.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze thee werkt bij mij héél goed nà de maaltijd, om een zware maag te verlichten en is net zoals alle Biolys-thee héél lekker. Terug een snelle en correcte levering.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Biolys thee met gember en citroen heeft een zeer goede smaak, maar is vrij sterk. Gember is goed voor een goede spijsvertering. Bovendien is het zeer goed voor uw gezondheid.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  De Gember - Citroen thee zal wel goed zijn voor een lichte maag, maar de smaak valt wat tegen, vind ik. Maar voor wie van de zeer uitgesproken smaak van gember houdt, is het wel een aanrader.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed thee die inderdaad zorgt voor wat is aangegeven, een betere vertering na een maaltijd. Ik gebruik het dag na dag tot mijn grote tevredenheid
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  prima thee, lekker fris en gezond, dus fijn voor in de zomer.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Kreeg een gratis proefzakje en heb nadien deze thee besteld. Na een sitostick teveel die op de maag bleef liggen heeft deze thee geholpen. Ik ben helemaal geen theedrinker, dus ik vind geen enkele thee echt lekker, maar onaangenaam is de smaak zeker niet.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze thee is aan te bevelen wanneer men last heeft van de maag bij overdaad. Bovendien een natuurlijk product. Men moet niet onmiddellijk resultaat verwachten. Bij regelmatig gebruik verdwijnen maagklachten als misselijkheid en onpasselijkheid.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik heb dit product enige tijd geleden ontdekt in mijn lokale apotheek. Daar ben ik erg blij mee. Daarnaast is het een biologisch en Belgisch product. Uitstekend en aan te bevelen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Gembersmaak, je moet ervoor zijn. Ik heb deze thee vooral gekocht omwille van maagproblemen en daarvoor is het wel een heel goed middel. Het brengt effectief verlichting.

Biolys Gember - Citroen kopen

Je kan Biolys Gember - Citroen van het merk Biolys, geproduceerd door TILMAN , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling onder €5 of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spijsvertering