€ 6,98
€ 5,93
Bespaar 15% (€ 1,05)

Omschrijving van Biolys Aroma+ Verkoudheden

De Biolys etherische olie van de grove den is waardevol indien een vrije ademhaling wordt belet : deze worden gezuiverd en vrijgemaakt. Haar levendige en krachtige geur doet denken aan bergbossen en zorgt voor een dosis verse frisse lucht. Deze « antiverkoudheid »-grog combineert de kracht van etherische dennenolie met de weldaad van tijm, eucalyptus en vlier.

Indicatie

Een aromatische en biologische thee die de ademhaling helpt vrijwaren bij verkoudheden.

Gebruik van Biolys Aroma+ Verkoudheden

Giet een kopje voor met kokend water van 100°C en voeg een zakje thee toe om het dan 5 tot 10 minuten te laten trekken. Zo worden de natuurlijke aroma's optimaal vrijgegeven. Maximaal 3 kopjes per dag.

Ingrediënten Biolys Aroma+ Verkoudheden

Tijmkruid* 20%
Eucalyptusblad* 20%
Zacht muntblad* 18%
Zoethoutwortel* 12%
Anijsvrucht* 10%
Natuurlijke aroma’s van munt en citroen** 6%
Dennenknop* 5%
Vlierbloesem* 5%
Etherische Dennenolie* 4%
*Product van de biologische landbouw. Gecontroleerd door Certisys BE-BIO-01.
Biolys Aroma+ Verkoudheden 20 zakjes
€ 6,98
€ 5,93

Laatste reviews en ervaringen met Biolys aroma+ verkoudheden

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze thee werd aangeraden als je een verkoudheid hebt, daarom had ik deze gekocht. Van de geur alleen al, gaat je verstopte neus open. De smaak vind ik persoonlijk minder, maar het is het resultaat dat telt, en dat was goed.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goede kruidenthee, die een heerlijke smaak heeft, maar die de repiratoire wegen een beetje opruimt. Ik gebruik slechts 4 sterren omdat het een beetje duur is voor kruidenthee, anders zou ik waarschijnlijk meer bestellen en meer consumeren. Ideaal in de winter en om van tijd tot tijd te genieten als een goede frisse lucht:)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Lekkere thee met essentiële olie die helpt een verkoudheid op een natuurlijke manier te bestrijden! Zeker zijn prijs waard omwille van de fijne kwaliteit.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  1zakje in kokende water en je hebt onmiddellijk een verlichtende thee bij verkoudheid. Ik neem er ook een 2de tas thee van en laat dit 10 minuten in een tas heet water.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Gemakkelijk te bestellen via de webshop en heel snel geleverd. Smaak is wel een beetje straf maar helpt je echt bij verkoudheid. Elke thee van dit merk is trouwens goed.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend in geval van vroegtijdige afkoeling om zijn immuunsysteem te versterken en zijn lichaam te helpen de vijand te bestrijden. Net als Aroma+ Relaxation is de smaak nogal verrassend, ik denk dat het een kwestie van gewoonte is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Aangenaam verrast door de lekkere geur en smaak. Had wat symptomen van startende verkoudheid maar na 2 kopjes Biolys Aroma+ thé was daar eigenlijk niets meer van te merken.

Biolys Aroma+ Verkoudheden kopen

Je kan Biolys Aroma+ Verkoudheden van het merk Biolys, geproduceerd door TILMAN , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Biolys Aroma Tea of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Luchtwegen
Welzijn & Gezondheid > Keelpijn > Thee