€ 6,98
€ 6,07
Bespaar 13% (€ 0,91)

Omschrijving van Biolys Aroma+ Spijsvertering

Etherische olie van steranijs is ideaal als lichte afsluiter van de maaltijd en bevordert, zoals bekend, de spijsvertering. Haar heerlijke geur met zoete indruk bekoort keer op keer. Deze Biolys Aroma + Spijsvertering kruidenthee is een uitstekend digestief, dat de rijkheid van de etherische olie van steranijs combineert met een weldadige mengeling van kruiden en aromatische planten.

Indicatie

Een zachte thee met steranijs, gemberwortel en rozemarijn om de spijsvertering te ondersteunen.

Gebruik van Biolys Aroma+ Spijsvertering

Neem uw kop en giet deze vol kokend water van 100°C, waarna u het theezakje een 5 tot 10 minuten laat trekken om de aroma's optimaal te laten verspreiden. Maximaal 3 kopjes per dag.

Ingrediënten Biolys Aroma+ Spijsvertering

Zacht muntblad* 20%
Rozemarijnblad* 15%
Gemberwortel* 14%
Kurkumawortel* 13% Zoethoutwortel* 12%
Koriandervrucht* 9%
Natuurlijke aroma’s van munt en citroen* 7%
Anijsvrucht* 6%
Etherische oliën van steranijs*, citroen* en karwij* 4%
*Product van de biologische landbouw. Gecontroleerd door Certisys BE-BIO-01.

Waarschuwing

Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar
Biolys Aroma+ Spijsvertering 20 zakjes
€ 6,98
€ 6,07

Laatste reviews en ervaringen met Biolys aroma+ spijsvertering

Schrijf een review
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  ik had er persoonlijk iets meer van verwacht , ik het nog andere thee van biolys met aroma en die aroma was veel sterker dan bij deze thee , ik vond ook naar spijsvertering toe dat het niet zo werkte.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Deze biologische thee in zakje bevat munt. rozemarijn, gember................ maar wat het verschil maakt is dat al deze kruiden zijn geïmpregneerd met essentiële oliën van citroen, steranijs, karwij het echt de smaak maar vooral het effect op de spijsvertering versterkt. Een zakje na elke maaltijd (licht) is het resultaat na enkele dagen voelbaar
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze aroma+ thee met etherische steranijsolie werkt zeer goed als degustief en is daarenboven ook héél lekker. Een aanrader voor mensen waarvan hun eten 'op de maag' blijft liggen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Aangezien ik een monster van Biolys Aroma+ kon krijgen heb ik alle 3 de smaken gekocht. De smaken zijn heel verschillend, maar echt lekker. Lichte spijsvertering voor na de maaltijd, ik geniet ervan. Het ontspannen voor de avond, zelfs mijn dochter kan niet meer zonder langs te komen. Ik wacht op de koeling om de derde te testen.

Biolys Aroma+ Spijsvertering kopen

Je kan Biolys Aroma+ Spijsvertering van het merk Biolys, geproduceerd door TILMAN , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Biolys Aroma Tea of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spijsvertering
Vitamines & Voedingssupplementen > Kurkuma