€ 16,90
€ 15,21
Bespaar 10% (€ 1,69)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Be-Life Desmodium

De voorbije jaren heeft de wetenschap het voornaamste "actieve bestanddeel" van planten kunnen analyseren en hun doeltreffendheid kunnen bewijzen via talrijke klinsche studies.

Om de actieve kwaliteiten van een plant te bewaren is het cruciaal dat ze kan groeien in een gezonde omgeving, vrij van pesticiden en andere verontreinigende stoffen.

Het laboratorium Bio-Life werkt met planten van gecontroleerde origine - geen GGO's - die het BIO-label dragen, dus gegarandeerd kwaliteitsvolle producten met een sterke activiteit. Sommige producten dragen het demeter-label, en zijn dus biologisch-dynamisch geteeld: de bio-dynamische landbouw beschouwt de natuur in haar geheel, zonder aan de capaciteit van de aarde te tornen, of wil die capaciteit zelfs verbeteren.

De plantenextracten van het laboratorium Bio-Life zijn sterk geconcentreerd en dus rijker aan actieve bestanddelen, voor een gegarandeerde doeltreffendheid.

Indicatie

Ondersteunt de elimentatiefuncties.

Gebruik van Be-Life Desmodium

1-4 caps./dag max.

Ingrediënten Be-Life Desmodium

Desmodium* extract 2/1 BIO : 200 mg
* Niet EU landbouw
Be-Life Desmodium 90 capsules
€ 16,90
€ 15,21

Laatste reviews en ervaringen met Be-life desmodium

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Desmodium is een zeer effectieve plant in geval van leverproblemen, het gunstige effect op de lever zorgt voor een aanzienlijke verbetering van het bloedonderzoek. Het wordt ook aanbevolen tijdens behandelingen met zware medicijnen omdat het de weerstand van de lever tegen giftige stoffen verhoogt.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een bloedanalyse wees uit dat mijn lever te hard moet werken. Dit produkt is me aangeraden door een voedingspecialist om de lever een beetje te ontzien.

Be-Life Desmodium kopen

Je kan Be-Life Desmodium van het merk Be-Life, geproduceerd door BIO LIFE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Be-Life Detox of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Lever & Gal
Welzijn & Gezondheid > Spijsvertering