€ 13,60
€ 12,24
Bespaar 10% (€ 1,36)

Omschrijving van Be-Life B-Complex

De vitamines van de B groep hebben een zeer positieve invloed op het goed functioneren van het zenuwstelsel, wat zorgt voor een betere mentale kracht in tijden van stress, en zorgt tevens voor verbeterde sportieve of andere prestaties. Elk van de vitamines B hebben een eigen eigenschap waardoor een vitamine B complex interessant is omdat het een volledige en evenwichtige aanbreng van de vitamines B (B3,B5, B6,B2, B12 B9 en B8) biedt, en bovendien verrijkt is met choline, inusitol en paba.

Indicatie

 • Mentale kracht
 • verbeterde prestaties

Gebruik van Be-Life B-Complex

1 capsule per dag, tijdens de maaltijd

Ingrediënten Be-Life B-Complex

Choline-bitartraat : 196 mg
Vitamine B3 : 48 mg
Inositol : 75 mg
Paba : 50 mg
Vitamine B5 : 19,6 mg
Vitamine B6 : 5,13 mg
Vitamine B2 : 4,2 mg
Vitamine B1 : 3,7 mg
Vitamine B8 : 15 μg
Vitamine B9 (foliumzuur) : 200 μg
Vitamine B12 : 3 μg
€ 13,60
€ 12,24

Laatste reviews en ervaringen met Be-Life B-Complex

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  B-Complex

  Vit. B is goed voor vele functies. Het is niet altijd gemakkelijk om supplementen te vinden met weinig ingrediënten in. Met deze ben ik tevreden. Ik ben B-Complex beginnen te nemen toen ik leek marreton hart te hebben, sinds ik het gebruik, heb ik geen last meer ondervonden daar ben ik heel blij mee. Deze is een kleine verpakking, niet duur. Daar is ook van 180 dat wist ik achteraf pas.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  1/5

  Odeur désagréable

  Pour moi, ces compléments alimentaires avaient une odeur très désagréable, très dérangeante. En prenant ces gelules, j'ai remarqué que je me sentais plutôt nerveuse, j'ai donc arrêté immédiatement cette cure " B complex". Je ne dis pas que ce complément alimentaire est mauvais, mais il ne me convenait tout simplement pas.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Ik gebruik dit product samen met Magnesium. De producten van Be-Life vind ik gewoon zeer goed! Zuiver! Ik neem het vnl vanwege de werking op de hormonale activiteit , weerstand , vermoeidheid, positieve werking voor haar en huid enz.

  Was deze beoordeling nuttig?

Be-Life B-Complex kopen

Je kan Be-Life B-Complex van het merk Be-Life , geproduceerd door BIO LIFE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Be-Life Huid, Haar, Nagels of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Huid > Mooie Huid