Be-Life Acerola 50 capsules

€ 12,80
€ 11,52
Bespaar 10% (€ 1,28)

Omschrijving van Be-Life Acerola

Vitaminen zijn stoffen die in kleine hoeveelheden onmisbaar zijn voor tal van stofwisselingsprocessen en die bijna niet door het lichaam aangemaakt worden.
We onderscheiden 2 grote groepen vitaminen, de vetoplosbare: Vitamine A, D, E en K en de wateroplosbare: vitamine B-groep, vitamine C en de bioflavonoiden.
Elke vitamine vervult één of meer specifieke functies, geen enkele kan de andere vervangen, en hun werking is synergetisch. Ze zijn essentieel voor het metabolisme van levende organismen. De dagelijkse behoeften aan vitaminen kan variëren, afhankelijk van het geschlacht van het individu, de leeftijd, de lichamilijke activiteit en de fysiologische toestand (zwangerschap, borstvoeding, sport, ouderen, herstellende,....)
Levenstijl en slechte eetgewoonten beïnvloeden behoeften aan vitaminen in sterke maten. Andere factoren, zoals vervuiling en gebrek aan zon verhogen onze vitaminetekorten.
Van nature uit zijn vitaminen kwetsbaar en hebben ze de neiging om tijdens het koken en in contact komen met zuurstof en licht af te breken. Daarom blijkt een aanvulling via voedingssupplementen adequaat.

Vitaminen zijn antioxidanten en dragen bij tot de ontgifting van het lichaam. Ze spelen een rol in het immuunsysteem, in herstel van DNA, in de aanmaak van energie en verbeteren onze capaciteit om met stress om te gaan. VItaminen hebben ook een hartbeschermde functie. Ze zijn onmisbaar voor de vertering van ons voedsel.
Daarnaast spelen vitaminen ook een belangrijke rol als cofactoren en als hulpstoffen bij aanmaak van andere stoffen in het lichaam.

Indicatie

Vitamine C draagt bij tot een goede werking van het immuunsysteem en vermindert vermoeidheid.

Gebruik van Be-Life Acerola

1 caps./dag max.

Ingrediënten Be-Life Acerola

Acerola* (nat. oorsprong Vit. C) BIO : 225 mg
Ca ascorbaat (Vitamine C) : 175 mg
Panax Ginseng* extract 2/1 BIO : 80 mg
Shii-Take* extract 18/1 BIO : 20 mg

* Biologische landbouw Certisys BE-BIO-01
Be-Life Acerola 50 capsules
€ 12,80
€ 11,52

Be-Life Acerola kopen

Je kan Be-Life Acerola van het merk Be-Life, geproduceerd door BIO LIFE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Be-Life Weerstand of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Weerstand
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine C
Welzijn & Gezondheid > Welzijn