€ 24,00
€ 20,40
Bespaar 15% (€ 3,60)
Promotie
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Biocure Long Action Resist

Biocure® Resist LA
Je weerstand is je beste vriend. Zeker tijdens herfst en winter, dan kan je die bescherming goed gebruiken. Biocure® Resist LA is een evenwichtige combinatie van vitamines met Echinacea en zink. Op die manier ondersteunt Biocure® Resist LA het immuunsysteem. Ook Katsklauw, dat al eeuwenlang door de indianen wordt gebruikt, heeft een positief effect op het immuunsysteem.

Eigenschappen
Biocure® Resist LA is een bron van zink, seleen, vitamine C, vitamine B3, vitamine B6 en twee versterkende planten, nl. Cat’s Claw of katsklauw (Uncaria tomentosa) en rode zonnehoed (Echinacea purpurea). Een evenwichtige formule voor een sterke natuurlijke weerstand.
Cat’s Claw, rode zonnehoed, zink, selenium, vitamine C en vitamine B6 dragen bij tot de normale werking van het afweer- of immuunsysteem. Vitamine C, B3 en B6 ondersteunen een normaal energieleverend metabolisme en helpen bij de vermindering van vermoeidheid. Cat’s Claw houdt de gewrichten soepel en zink ondersteunt het behoud van gezonde beenderen. Rode zonnehoed geeft een verzachtende invloed op de luchtwegen en de keel. Zink en selenium helpen bij de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.
Biocure® Resist LA is een Long Action formule. Dit wil zeggen dat alle actieve stoffen geleidelijk in het lichaam terechtkomen waar deze langzaam opgenomen worden. Deze unieke formule zorgt tegelijk voor een onmiddellijke werking. Biocure® Resist LA werkt daarom snel, krachtig en langdurig.
Biocure® Resist LA bevat twee gestandaardiseerde planten: Cat’s Claw en rode zonnehoed. Door standaardisering van planten wordt per dosering steeds dezelfde hoeveelheid plantenmateriaal toegediend. Dit ondersteunt de goede werking van Biocure® Resist LA.

Long action
De voedingssupplementen van Biocure® hebben een heel bijzondere samenstelling. Door de speciale structuur van de tablet komen de stoffen geleidelijk in je lichaam vrij. Zo hebben de voedingssupplementen minstens acht uur effect. Dit is het Long Action principe.

Indicatie

- helpt bij het behoud van een optimale weerstand
- ondersteunt het energieleverend metabolisme
- helpt bij de vermindering van vermoeidheid
- helpt bij het soepel houden van gewrichten
- ondersteunt het behoud van gezonde beenderen
- werkt verzachtend voor luchtwegen en keel
- helpt oxidatieve stress tegen te gaan

Gebruik van Biocure Long Action Resist

Volwassenen: 2 tabletten per dag. Bij voorkeur in de voormiddag innemen met een beetje water.
De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden.

Ingrediënten Biocure Long Action Resist

Download de Farmaline bijsluiter voor een volledig overzicht van de nutritionele waarden.

Waarschuwing

 • Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
 • Buiten bereik van kinderen bewaren. Onder 25°C bewaren. Dit product is houdbaar tot de datum aangeduid op de verpakking.
€ 24,00
€ 20,40

Laatste reviews en ervaringen met Biocure Long Action Resist

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Heel tevreden

  Gebruikt tijdens COVID eerste golf. Wilde ik eigenlijk niet verkouden aangezien veel mensen angst heb als iemand hoest. Heeft heel goed gewerkt.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  3/5

  Satisfaite

  Je suis assez satisfaite du produit ayant besoin de booster mon système humintaire. Qualité prix raisonnable pour ce type de vitamine. Délai de livraison assez rapide.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Effectief

  Het 8 uur durende effect is eerder een publiciteitsstunt, maar het product is effectief zonder dat het superieur is aan andere merken

  Was deze beoordeling nuttig?

Biocure Long Action Resist kopen

Je kan Biocure Long Action Resist van het merk Biocure , geproduceerd door QUALIPHAR , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress
Welzijn & Gezondheid > Weerstand
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Fitheid
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Weerstand