€ 18,00
€ 16,20
Bespaar 10% (€ 1,80)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Biocure Long Action Pronatal

Biocure® Pronatal LA
Je verwacht binnenkort een kindje of je wil graag zwanger worden? Dan is het belangrijk dat je lichaam over voldoende reserves beschikt. Biocure® Pronatal LA is een voedingssupplement dat rijk is aan foliumzuur en andere belangrijke vitamines en mineralen. Dankzij de langdurige gecontroleerde vrijstelling geniet je langer van de vitamines en mineralen. Bovendien werkt Biocure® Pronatal LA snel en krachtig.

Eigenschappen
Tijdens de zwangerschap wordt er veel van je lichaam gevraagd. Niet alleen voorzie je je kindje in alle voedingsstoffen die het nodig heeft om gezond ter wereld te komen, daarnaast heb je elke dag nog een hoop taken te vervullen. Je lichaam heeft extra behoefte aan ondersteuning en dat voel je: de vermoeidheid laat zich duidelijk merken.
Daarom ontwikkelde Qualiphar Biocure® Pronatal LA: een voedingssupplement rijk aan foliumzuur en andere belangrijke vitamines en mineralen.
De voordelen van foliumzuur tijdens de zwangerschap zijn talrijk. Foliumzuur ondersteunt niet alleen een normale bloedvorming. Het speelt eveneens een rol in het celdelingsproces en het draagt bij tot de weefselgroei van de moeder tijdens de zwangerschap. Foliumzuur draagt tijdens de zwangerschap immers bij aan onder meer de vorming van de placenta en de groei van de baarmoeder en borsten.
Het vitamine B-complex is eveneens belangrijk voor het lichaam aangezien het bijdraagt tot een normaal energieleverend metabolisme. De mineralen ijzer en magnesium spelen dan weer een rol bij de vermindering van vermoeidheid. Daarnaast ondersteunt ijzer ook het zuurstoftransport in het lichaam.
Vitamines C en E komen tussen bij de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. Biocure® Pronatal LA is een Long Action formule. Dit wil zeggen dat alle actieve stoffen geleidelijk in het lichaam terechtkomen waar deze langzaam opgenomen worden. Hierdoor kunnen uw kindje en uzelf langer gebruik maken van de vitamines en mineralen. Deze unieke formule zorgt tegelijk voor een onmiddellijke werking. Biocure® Pronatal LA werkt daarom snel, krachtig en langdurig.

Long action
De voedingssupplementen van Biocure® hebben een heel bijzondere samenstelling. Door de speciale structuur van de tablet komen de stoffen geleidelijk in je lichaam vrij. Zo hebben de voedingssupplementen minstens acht uur effect. Dit is het Long Action principe.

Indicatie

Biocure® Pronatal LA wordt aanbevolen aan:
- Vrouwen die wensen zwanger te worden
- Vrouwen die zwanger zijn
- Tijdens de borstvoedingsperiode

Gebruik van Biocure Long Action Pronatal

1 tablet per dag, in te nemen met een beetje water en/of wat voedsel.
De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden.

Ingrediënten Biocure Long Action Pronatal

Download de Farmaline bijsluiter voor een volledig overzicht van de nutritionele waarden.

Waarschuwing

  • Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
  • Buiten bereik van kinderen bewaren. Onder 25°C bewaren. Dit product is houdbaar tot de datum aangeduid op de verpakking.
Biocure Long Action Pronatal 60 dragees
€ 18,00
€ 16,20
Product niet verkrijgbaar

Biocure Long Action Pronatal kopen

Je kan Biocure Long Action Pronatal van het merk Biocure, geproduceerd door QUALIPHAR , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Zwangerschap en Borstvoeding
Zwangerschap & Baby > Zwanger worden > Voedingssupplementen vóór de zwangerschap
Zwangerschap & Baby > Voedingssupplementen > Foliumzuur
Zwangerschap & Baby > Voedingssupplementen > Multi-Vitaminen