€ 18,95
€ 15,35
Bespaar 19% (€ 3,60)
Promotie -19% korting geldig t.e.m. 31/08/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Biocure Long Action Magnesium

Spieren die samentrekken in de tenen, kuiten en voeten zijn flink vervelend. Met het magnesium van Biocure® Magnesium LA heb je een hulpmiddel tegen gespannen spieren. Biocure® Magnesium LA bevat magnesiumcitraat en magnesiumglycerofosfaat. Beide soorten worden gemakkelijk opgenomen en goed verdragen door het lichaam. Tegelijk bevordert magnesium de spieropbouw.

Wat doet magnesium in het lichaam?
Magnesium is een mineraal dat erg belangrijk is bij tal van lichaamsfuncties. Het komt tussen in de normale werking van de spieren en zorgt hierdoor voor ontspanning van de spieren. Daarnaast ondersteunt magnesium het energiemetabolisme en draagt het bij tot de vermindering van vermoeidheid.

Waarom kiezen voor Biocure® magnesium long action?
Ons lichaam kan zelf geen magnesium aanmaken en is daarom aangewezen  op de toevoer van magnesium via de voeding. Onze hedendaagse voedingsgewoonten kunnen echter aanleiding geven tot een ontoereikende magnesiumopname. Bovendien zijn er bepaalde omstandigheden waarbij de behoeften aan magnesium verhoogd zijn: bij tijdelijke lichamelijke vermoeidheid, bij intensieve fysieke inspanningen alsook gedurende de zwangerschap. Biocure® magnesium long action komt tegemoet aan uw noden en heeft daarnaast ook enkele belangrijke voordelen:
 • Maagsap resistente coating
Biocure® magnesium long action tabletten zijn voorzien van een maagsap resistente (enteric) coating. Dit is een beschermend laagje dat bestand is tegen maagzuur waardoor de tablet pas zal uiteenvallen ter hoogte van de darmen. Dit is de ideale plaats voor een optimale opname van magnesium in het lichaam.
 • Tablet met gecontroleerde vrijgave
Na inname van Biocure® magnesium long action wordt niet onmiddellijk het vollledig gehalte aan magnesium vrijgesteld maar wordt de vrijgave gespreid over minstens 8 uur. Deze innovatieve formule, een tablet met gecontroleerde vrijgave zorgt ook voor een efficiëntere opname door het lichaam en vermindert het risico op gastro-intestinale neveneffecten zoals darmprikkels en diarree. Studies hebben immers aangetoond dat magnesium in een hoge dosis minder efficiënt door het lichaam wordt opgenomen en aanleiding kan geven tot bovenvermelde neveneffecten.
 • Optimale opname van magnesium
Biocure® magnesium long action bevat de organische zouten magnesiumglycerofosfaat en magnesiumcitraat. Deze organische zouten worden beter door het lichaam opgenomen in vergelijking met andere zouten zoals magnesiumoxide.

Long action
De voedingssupplementen van Biocure® hebben een heel bijzondere samenstelling. Door de speciale structuur van de tablet komen de stoffen geleidelijk in je lichaam vrij. Zo hebben de voedingssupplementen minstens acht uur effect. Dit is het Long Action principe.

Indicatie

Voor volwassenen en sporters vanaf 21 jaar:
- hulpmiddel tegen gespannen spieren. 
- ondersteunt de spieropbouw

Gebruik van Biocure Long Action Magnesium

Volwassenen en kinderen vanaf vanaf 12 jaar: 2 tabletten per dag: 1 's morgens en 1 's avonds.

Bij voorkeur in te nemen voor de maaltijd met een beetje water.

Ingrediënten Biocure Long Action Magnesium

Download de Famaline bijsluiter voor een volledig overzicht van de nutritionele waarde.

Waarschuwing

Buiten bereik van kinderen bewaren. Onder 25°C bewaren. Dit product is houdbaar tot de datum aangeduid op de verpakking.
De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden.
Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
Biocure Long Action Magnesium 60 dragees
€ 18,95
€ 15,35

Laatste reviews en ervaringen met Biocure long action magnesium

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Comprimé plutôt gros, mais s'avale facilement avec un grand verre d'eau. Aucuns goût, il faut en prendre 2 par jours pour la dose recommandée. Son prix est raisonnable.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn vriendin en ik nemen dit product om onze spierkrampen tegen te gaan. ik merkt dat, sedert we dit product gebruiken, dat dit ook veel verminderd is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een tekort aan Magnesium kan leiden tot beenkrampen. Zeer pijnlijk en komt vaak terug. Door twee maal per dag een pil te nemen is het probleem verholpen.

Biocure Long Action Magnesium kopen

Je kan Biocure Long Action Magnesium van het merk Biocure, geproduceerd door QUALIPHAR , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium