€ 60,50
€ 46,68
Bespaar 23% (€ 13,82)
Promotie
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Bio-Rhumal Forte 1500mg + 30 Tabletten GRATIS

Met de leeftijd, bij overgewicht, door een ongeval of bij herhaalde bewegingen, kan het gewricht zijn soepelheid verliezen. Bewegen wordt bijgevolg steeds moeilijker en ongemakkelijker, stijfheid treedt op. De meest getroffen gewrichten zijn de knieën, de heup, de wervelkolom en de vingers. 
-Het gewricht: noemt men elke verbinding tussen 2 of meer stukken been van het skelet. Gewrichten laten de mens toe zich te bewegen. De uiteinden van de beenstukken zijn glad en afgerond en voorzien van een laagje kraakbeen. 
-Het kraakbeen: het kraakbeen is eigenlijk de schokdemper van het gewricht. Het voorkomt dat onze botten tegen elkaar wrijven als we stappen of bewegen. Het krijgt dan ook veel te verduren, dag in dag uit, ons hele leven lang. Dit laagje kraakbeen vernieuwt zich voortdurend dankzij een permanent heropbouwingsproces. De soepelheid en de mobiliteit van de gewrichten hangt veel af van de kwaliteit van ons kraakbeen.

Indicatie

Bio-Rhumal FORTE is een voedingssupplement op basis van hooggedoseerd glucosaminesulfaat (1500 mg) en is beschikbaar in tabletten of in zakjes (voor personen die moeilijkheden hebben om te slikken). Dagelijkse inname is 1 tab of 1 zakje per dag.

Gebruik van Bio-Rhumal Forte 1500mg + 30 Tabletten GRATIS

1 tablet bij voorkeur in te nemen met een weinig water tijdens de maaltijd, ’s morgens of ’s avonds.

Ingrediënten Bio-Rhumal Forte 1500mg + 30 Tabletten GRATIS

Kristallijne glucosaminesulfaat ; Antiklontermiddel : Polyvinylpyrrolidon ; Vulmiddel : Microkristallijne cellulose ; Antiklontermiddel : Magnesiumstearaat ; Vulmiddel : Talk ; Glansmiddel : Shellak ; Bindmiddel : Hydroxypropylmethylcellulose ; Kleurstof : Titaandioxide ; Stabilisator : Polysorbaat 80

Bijwerkingen van Bio-Rhumal Forte 1500mg + 30 Tabletten GRATIS

Gastro-intestinale ongemakken zoals maagpijn, diarree, misselijkheid.

Waarschuwing

 • Opletten wanneer u een overgevoeligheid aan een der bestanddelen of voor schaaldieren vertoont.
 • De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.
 • Het is steeds aan te raden de kuur gedurende verschillende maanden voort te zetten.
 • Dit product mag in geen geval een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl vervangen
€ 60,50
€ 46,68

Laatste reviews en ervaringen met Bio-Rhumal Forte 1500mg + 30 Tabletten GRATIS

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Ik gebruik Bio-Rhumal al geruime tijd en ben daar zeer tevreden over.Over een jaar terug kon ik nog geen tas vastnemen van de pijn in mijn handen en mijn polsen Ik ben Rhumal beginnen te nemen en tamelijk snel kon ik meer en meer doen met mijn handen.Nu heb ik al lang geen pijnen meer in mijn handen en polsen.Dit product is een dikke aanrader.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Snelle levering. Interessante korting. Vlotte betaling, kortom voor herhaling vatbaar. Info in verband met levering prima. Eerste kennismaking mer farmaline meevaller

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Gebruik ik al jarenlang vanwege chronische kraakbeenschade in mijn knieën. Zolang ik deze glucosamine-tabletten neem, ervaar ik hier evenwel relatief weinig last van en kan ik blijven sporten.

  Was deze beoordeling nuttig?

Bio-Rhumal Forte 1500mg + 30 Tabletten GRATIS kopen

Je kan Bio-Rhumal Forte 1500mg + 30 Tabletten GRATIS van het merk Rhumal, geproduceerd door MERCK CONSUMER HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Gewrichten of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Glucosamine
Vitamines & Voedingssupplementen > Glucosamine
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Glucosamine