Bio-Rhumal Forte 1500mg + 30 Tabletten GRATIS 180+30 Tabletten

€ 69,94
€ 47,56
Bespaar 32% (€ 22,38)
Op voorraad

Omschrijving van Bio-Rhumal Forte 1500mg + 30 Tabletten GRATIS

Met de leeftijd, bij overgewicht, door een ongeval of bij herhaalde bewegingen, kan het gewricht zijn soepelheid verliezen. Bewegen wordt bijgevolg steeds moeilijker en ongemakkelijker, stijfheid treedt op. De meest getroffen gewrichten zijn de knieën, de heup, de wervelkolom en de vingers. 
-Het gewricht: noemt men elke verbinding tussen 2 of meer stukken been van het skelet. Gewrichten laten de mens toe zich te bewegen. De uiteinden van de beenstukken zijn glad en afgerond en voorzien van een laagje kraakbeen. 
-Het kraakbeen: het kraakbeen is eigenlijk de schokdemper van het gewricht. Het voorkomt dat onze botten tegen elkaar wrijven als we stappen of bewegen. Het krijgt dan ook veel te verduren, dag in dag uit, ons hele leven lang. Dit laagje kraakbeen vernieuwt zich voortdurend dankzij een permanent heropbouwingsproces. De soepelheid en de mobiliteit van de gewrichten hangt veel af van de kwaliteit van ons kraakbeen.

Indicatie

Bio-Rhumal FORTE is een voedingssupplement op basis van hooggedoseerd glucosaminesulfaat (1500 mg) en is beschikbaar in tabletten of in zakjes (voor personen die moeilijkheden hebben om te slikken). Dagelijkse inname is 1 tab of 1 zakje per dag.

Gebruik van Bio-Rhumal Forte 1500mg + 30 Tabletten GRATIS

1 tablet bij voorkeur in te nemen met een weinig water tijdens de maaltijd, ’s morgens of ’s avonds.

Ingrediënten Bio-Rhumal Forte 1500mg + 30 Tabletten GRATIS

Kristallijne glucosaminesulfaat ; Antiklontermiddel : Polyvinylpyrrolidon ; Vulmiddel : Microkristallijne cellulose ; Antiklontermiddel : Magnesiumstearaat ; Vulmiddel : Talk ; Glansmiddel : Shellak ; Bindmiddel : Hydroxypropylmethylcellulose ; Kleurstof : Titaandioxide ; Stabilisator : Polysorbaat 80

Bijwerkingen van Bio-Rhumal Forte 1500mg + 30 Tabletten GRATIS

Gastro-intestinale ongemakken zoals maagpijn, diarree, misselijkheid.

Waarschuwing

 • Opletten wanneer u een overgevoeligheid aan een der bestanddelen of voor schaaldieren vertoont.
 • De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.
 • Het is steeds aan te raden de kuur gedurende verschillende maanden voort te zetten.
 • Dit product mag in geen geval een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl vervangen
Bio-Rhumal Forte 1500mg + 30 Tabletten GRATIS 180+30 Tabletten
€ 69,94
€ 47,56

Laatste reviews en ervaringen met Bio-rhumal forte 1500mg + 30 tabletten gratis

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem deze pillen al jaren en voel mij daar heel goed bij. Als ik 1x vergeet voel ik het verschil al. Het geeft geen maagproblemen voor iemand die een gevoelige maag heeft.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben al meer dan 10 jaar een genbruiker van Bio-Rhumal-Forte omdat het product doet wat het beloofd, namelijk er voor zorgen dat de gewrichten soepel blijven. Echt een aanrader!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Daar ik dit medicament enkele jaren geleden al genomen had,heb ik ze nu terug gekocht,daar ik toen minder pijn had van mijn artrose en ze nu ook al beginnen effect
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn echtgenote het regelmatig problemen met een duimgewricht, waardoor ze haar duim niet meer pijnvrij kan bewegen. Indien ze in deze periodes dagelijks Bio-Rhumal neemt is er na enkele weken een belangrijke verbetering.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Het werkt, maar heel langzaam, daarom : absoluut noodzakelijk om een volledige kuur te volgen. Zijn relatief grote tabletten, daardoor moeilijk door te slikken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Tevreden van de tabletten : stroefheid van knieën en gewrichten vermindert een beetje. Heel belangrijk voor herstel en soepel houden van het kraakbeen. Wil er toch een tijd mee doorgaan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Door bio-rhumal Forte te gebruiken houdt ik mijn gewrichten soepel en kan ik gemakkelijker bewegen. Ik neem het, als oudere, ook om te voorkomen dat ik , als ik val, een breuk zou oplopen. Ik ben al een aantal keren gevallen de laatste jaren en tot nu toe heb ik nog nooit iets gebroken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Neem dit al jaren. Helpt gewrichtspijn aan mijn knieën te verminderen. Ook mijn man neemt dit tegen pijn in zijn handen, hij vindt ook dat het helpt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  K ben dit terug beginnen nemen na een periode van vier maand. alles begon terug stroef te worden ,bewegen deed terug veel pijn ,nu een maand terug aan het innemen en heb ik al resultaat ,
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik ben 47 jaar en vastgesteld dat ik Artrose heb aan de rug. Ben zeer tevreden. Ik voelde het verschil reeds na de eerste inname en hoef het zelfs niet dagelijks te nemen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Tot mijn verbazing kreeg ik snel een verbetering van de zwelling in het kniegewricht De gewone bewegingen zijn minder pijnlijk .Eigenlijk vraagt mijn kniegewricht geen aandacht meer na de inname van 14dgn.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Gehoord van enkele personen met zwakke gewrichten en rugklachten dat een dagelijkse inname van dit product op termijn heel wat klachten verminderen en de pijn draaglijker wordt. Pas enkele weken ingenomen en voel reeds het verschil. Geen darm- en maagklachten, wat bij ontstekingsremmers en pijnstillers wel vaak het geval is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gemakkelijk in te nemen: 1 per dag.( geen 3 x dag ) Grote verpakking (1 maand extra) en prima levering. Verbetering van gewrichten is merkbaar na 2 maand.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben redelijk tevreden over dit produkt, maar kan dit pas goed beoordelen op lange termijn. Ik ga het in alle geval nog een hele tijd dagelijks gebruiken
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik Biorhumal al gedurende 15 jaar. Heb die periode eens voor een maand onderbroken om te ondervinden of ik een verschil zou merken. Het verschil was duidelijk voelbaar. Biorhumal bezorgt je ongetwijfeld meer bewegingsvrijheid, en versoepelt strammen en pijnlijke gewrichten.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het is de eerste keer dat ik bio-rhumal gebruik. Gewoonlijk kocht ik produkten met glucosamine en chondroitine en msn. Nu enkel de glucosamine en ik voel niet veel verschil. Het is goedkoper dus daarvoor ook ok.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Prima product en veel goedkoper dan elders waar het te koop is. Snelle levering aan huis met extra korting. Tevreden klant die nog aankopen doet. grtjs
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn man heeft problemen met beide knieën en sinds hij bio-Rhumal nemen zijn klachten niet meer toe, integendeel, hij heeft minder last. Hetzelfde ondervindt ook mijn moeder.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik moet toch melden dat mijn knie het veel beter doet (echt beter) Het is wel de hoeveelheid die voor mij beter tot betere resultaten heeft . Ik doe verder tot ik iets moest vinden die het nog beter doet. Maar het zal zeker moeilijk worden ,ik heb al zoveel geprobeerd . Ik kan nu al mijn werk weer aan in mijn moestuin. Ik ben content dat het in Farmaline te vinden is. Guido
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Weet ik nog niet veel van. Ik moet ze zeker 2 maanden nemen vooraleer ik verbetering ga ondervinden. Volgens de dokter is het een zeer goed product .
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mij echtgenoot heeft last van zijn nek, rug en schouders. Door het nemen van Bio-Rhumal is zijn toestand verbeterd. Hij neemt dit dagelijks in en slaagt nooit een dag over.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vroeger had ik regelmatig pijn in de gewrichten.Nu,na dagelijks een pilletje Bio-Rhumal,zijn deze klachten volledig verdwenen.Ik kan iedereen die gewrichtspijnen heeft aanraden eens de Bio-Rhumal uit te testen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wat mij betreft, heeft dit medicijn mijn knie herstelt...door middel van alle dagen 1 tablet per dag sinds bijna 1 jaar al. Sterk aan te raden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goede prijs/kwaliteit. Snelle levering. Betrouwbare site, veilige betaling. Zal in de toekomst zeker nog bestellen bij deze online apotheek. Veel promoties waardoor je zeker je voordeel kan doen tov de lokale apotheek. Dank u!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik Bio-Rhumal gebruik zijn mijn gewrichten soepelder geworden, had zelfs een kleine bot fractuur en die voelt ook beter aan. Een voordeel is ook dat je dagelijks maar eentje er van moet nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Product werkt volgens ons zeer goed. Mijn vrouw en ik nemen dit reeds 8 jaar en de klachten over pijn in de gewrichten is afgenomen. Je moet het wel langdurig nemen om verbetering te voelen.

Bio-Rhumal Forte 1500mg + 30 Tabletten GRATIS kopen

Je kan Bio-Rhumal Forte 1500mg + 30 Tabletten GRATIS van het merk Rhumal, geproduceerd door MERCK CONSUMER HEALTHCARE, bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Gewrichten of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Glucosamine
Vitamines & Voedingssupplementen > Glucosamine
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Glucosamine