€ 13,50
€ 11,21
Bespaar 17% (€ 2,29)
Promotie -17% korting geldig t.e.m. 31/05/2018

Omschrijving van Bio Record Plus

Bij onvoldoende of onevenwichtige voeding kan een tekort aan voedingsstoffen lichamelijke of mentale vermoeidheid veroorzaken. Dit is ook het geval na zware lichamelijke of mentale activiteiten wanneer vermoeidheid erop kan wijzen dat het lichaam een limiet in energie heeft bereikt. Vermoeidheid gaat ook vaak samen met concentratie- en geheugenproblemen. De metabolische verbindingen in Bio RecordPlus fungeren als een tonic, herstellen en stimuleren het lichaam door het te voorzien van stoffen die tijdelijk uitgeput kunnen zijn. Bio Record Plus helpt het lichaam bij het bestrijden van lichamelijke en mentale vermoeidheid door de vitaliteit te herstellen en de prestatie te verhogen.

Indicatie

 • Concentratie- en geheugenproblemen tijdens intensieve studieperiodes zoals examens
 • Lichamelijke en mentale vermoeidheid als gevolg van ziekte, overwerktheid of andere types van stress

Gebruik van Bio Record Plus

Het aanbevolen gebruik is 1-2 flacons per dag.

Ingrediënten Bio Record Plus

Bio Record Plus is een combinatie van vitamine B12 (hydroxocobalamine), vier essentiële aminozuren (L-fosfothreonine, L-fosfoserine, L-glutamine en L-arginine) en L-carnitine, speciaal geformuleerd om de kracht, vitaliteit en toniciteit van het lichaam te herstellen.

Bio Record Plus 10 flacons
€ 13,50
€ 11,21

Laatste reviews en ervaringen met Bio record plus

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  biorecord gebruik ik meetstal voor grote loopwedstrijden, deze supplementen bevatten de nodige energie om u voldoende op te laden , na een intense duur traningsperiode. zeer smaakvol.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Als je een stresserend en druk leven hebt als ik heb je veel baat bij Bio Record Plus, ik voel me beter van sedert ik het gebruik. Andere supplementen hielpen niet.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Perfect spul. Ik voel mij een stuk beter na de kuur en zal dit zeker vaker nemen voor "onderhoud". De drankjes hebben een goede smaak en flesjes zijn makkelijk te openen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn vrouw neemt die flacons, en ze heeft merkelijk meer energie als ervoor. Om een geheel resultaat te merken neemt ze volgens mij de flacons nog niet lang genoeg. Volgens de kinisiologie testen ze voor haar goed. Groetjes Du Pont, A.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt telkens weer opnieuw bij na een fysiek zware inspanningen en helpt je bovenop bij een dipje! Neem het product al vanaf teenage jaren, is betrouwbaar!
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Zou helpen tegen vermoeidheid, maar dan mag die toch niet te heel erg zijn, me dunkt. Kwaad kan het in ieder geval niet. Goedkoop, maar niet bij pathologische vermoeidheid te gebruiken...
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Twee keer per jaar doe ik een kleine kuur vóór de winter en in het begin van de lente om weer in vorm te zijn en de vitamines die mijn lichaam nodig heeft te herbalanceren. Ik heb vele vitaminekuren uitgeprobeerd, maar voor mij is deze de beste. Ik zeg 'voor mij' want misschien zullen anderen een ander product verkiezen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gekregen in opdracht van mijn huisarts. 's Morgenster op de nuchtere maag innemen om meer energie te krijgen. Dit is mijn eerste kuur, maar denk dat je min 2 kuren moet gebruiken om een goed resultaat te hebben.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  een zeer goed product om uw energie op pijl te kregen. Snel geleveerd en goed verpakt. Zeer simpel in gebruik en ook lekker! Ik heb het elke dag s morgens genomen gedurende 10 dagen en zal het zeker nogmaals kopen.

Bio Record Plus kopen

Je kan Bio Record Plus van het merk Sigma, geproduceerd door AXONE PHARMA T4 , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Intellectuele Prestaties