€ 33,65
€ 25,57
Bespaar 24% (€ 8,08)
Promotie -24% korting geldig t.e.m. 30/06/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Pharma Nord Bio-Pycnogenol

Voor een optimale huid, doorbloeding en celbescherming.

Bio-Pycnogenol bevat actieve flavonoiden die de productie van het collageen voor de huid ondersteunen.

Pycnogenol is een krachtige antioxidant die verscheidene functies in het lichaam heeft.

Bioflavonoïden of flavonoïden zijn een superieure groep van wateroplosbare, zogenaamd secundaire plantenstoffen die flavonen bevatten. Ze werken als plantpigmenten en antioxidanten. Bioflavonoïden zitten in fruit, groenten, noten, zaden en wortels. Ze hebben net als vitamines een positieve invloed op de gezondheid. Deze gezamenlijke groep van verbindingen wordt ook "vitamine P" genoemd. De P staat voor het Engelse woord "permeability”, wat doorlaatbaarheid betekent.

Pycnogenol heeft van onafhankelijke toxicologische experts het GRAS-label (Generally Recognized As Safe) gekregen. Dat betekent dat het volledig veilig is voor menselijke consumptie.
Pycnogenol werd reeds onderzocht in een groot aantal klinische studies en staat er wereldwijd om bekend DNA-cellen, proteïnen en vetten te beschermen tegen oxidatieve stress. Pycnogenol kan ook vitamine C herstellen (en hergebruiken) nadat vrije radicalen ze door interactie beschadigden.

Er bestaan verschillende soorten bioflavonoïden in pycnogenol, bijvoorbeeld catechine, epicatechine, flavonen en taxifoline. Pycnogenol bevat eveneens verschillende fruitzuren, zoals koffiezuur, ferulazuur, galluszuur, coumarinezuur en vanillezuur. Zowel bioflavonoïden als fruitzuren komen voor in vruchten en groenten maar nooit tegelijkertijd in één plant en niet in dezelfde hoeveelheden.

Indicatie

Pharma Nord Bio-Pycnogenol draagt bij tot het onderhouden en opbouwen van elasticiteit en soepele kracht van de huid.

Gebruik van Pharma Nord Bio-Pycnogenol

2 x 1 tablet per dag gedurende 1 week.
Daarna 1 tablet per dag, in te nemen tijdens de maaltijd.

Ingrediënten Pharma Nord Bio-Pycnogenol

Mikrokristallijne cellulos, Maltodextrine en magnesiumzouten van vetzuren, Dennenextract (Pinus maritima) : Pycnogenol®, Hypromellose, Tricalciumfosfaat

Waarschuwing

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.

 • Donker, droog en op kamertemperatuur (15°-25°C) bewaren, niet in direct zonlicht.
 • Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Pharma Nord Bio-Pycnogenol 60 tabletten
€ 33,65
€ 25,57

Laatste reviews en ervaringen met Pharma nord bio-pycnogenol

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  product van hoogwaardige kwaliteit maar andere zijn hoger gedoseerd ...Daarom heb ik dan ook geopteerd voor een ander merk dat ook bij Farmaline te verkrijgen is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal voedingssupplement om te gebruiken met vitamine C en E. Rijk aan polyfenolen is het prima antioxidant om de bloedvaten soepel te houden. Prima kwaliteit.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Door anti hormonentherapie had ik veel last van opvliegers. Na 2 weken inname, de eerste week 2 tabletten per dag, nadien 1 per dag is het effect duidelijk. Ik heb nog wel opvliegers maar ze zijn veel minder fel en minder frequent. Volledig verdwenen zijn ze dus niet, maar een duidelijke verbetering.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekende behandeling voor mensen die lijden aan het chronische vermoeidheidssyndroom (wetenschappelijke benaming: myaligische encefalomyelitis) maar je moet het combineren met 100mg ubiquinol, de aanbieding van 90 capsules + 30 gratis aan €57,80 is de beste aanbieding, profiteer er dus van! Het geeft wat energie voor twee maanden en daarna verdwijnt het effect, je hebt 2 capsules van ubiquinol nodig in de ochtend en een capsule pycnogenol per 13 kg, dit is de dosering voor deze ziekte, test het uit en spreek mij erover aan op facebook: wargulfillnes gsk.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  als chronisch zieke patient kies ik ter aanvulling van mijn supplementen voor krachtige en efficënte antioxidanten. Pycnogenol is er zo een , het is tevens wetenschappelijk bewezen en de keuze voor pharma nord is gewoonweg door het feit dat deze firma steeds hoogwaardige kwaliteit van voedingssupplementen levert.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  perfect voor tinnitus-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pharma Nord Bio-Pycnogenol kopen

Je kan Pharma Nord Bio-Pycnogenol van het merk Pharma Nord, geproduceerd door PHARMA NORD , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Hart & Bloedvaten > Vaatbescherming
Welzijn & Gezondheid > Huid > Mooie Huid
Zwangerschap & Baby > Zelfzorg Zwangerschap > Aambeien
Zwangerschap & Baby > Zwangerschapskwaaltjes > Aambeien
Zwangerschap & Baby > Zwangerschapskwaaltjes > Spataders
Welzijn & Gezondheid > Aambeien & Zware benen > Supplementen
50+ > Huidveroudering
50+ > Hart & Bloedvaten > Vaatbescherming
50+ > Aambeien & Zware benen > Supplementen