€ 18,10
€ 16,29
Bespaar 10% (€ 1,81)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Bio D mulsion

Bio D Mulsion
 
Vitaminepreparaat

Samenstelling per druppel:
Vitamine D3 (200% ADH*) - 10 µg
(cholecalciferol emulsie actiVmultion 400 IE**
ADH* = Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Ingredienten
Emulgator, actiVmulsion, gehydrateerde Arabische gom (acacia Senegal), draagstof: sesamolie, vitamine D.

Gebruik:
1 Druppel per dag in water of andere drank of zoals voorgeschreven.

Verkoop en distributie:
Energetica Natura Nederland
Afrikaweg 14
4561 PA Hulst

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Gebruik van Bio D mulsion

Standaard: 1 druppel per dag nemen in vruchtensap, melk, thee, water of een andere drank.

Therapeutisch: 5 à 10 druppels per dag nemen zoals hierboven.

Ingrediënten Bio D mulsion

Samenstelling per druppel:

 • Vitamine D3 (200% ADH*) - 10 µg (400 IE geëmulgeerde cholecalciferol in een basis van linolzuur en arachidonzuur)


Vrij van:

Gluten, gist, lactose, soja, suiker, conserveringsmiddelen, synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.

Bijwerkingen van Bio D mulsion

Geen contra-indicaties of bijwerkingen bekend bij aangegeven dosis.

Waarschuwing

Een hoge dosis vitamine D in combinatie met digoxine (hartglycosiden) verhoogt de kans op hartritmestoornissen.

Bio D mulsion 29,60 ml druppels
€ 18,10
€ 16,29

Laatste reviews en ervaringen met Bio d mulsion

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze vorm zou het best opneembaar zijn door ons organisme. Ik werd die aangeraden door mijn orthomoleculair arts. Met 2 druppels per dag zou de aanvoer, alvast voor mij perfect zijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze vitamine d multion druppel flesje vallen als melkachtige dikke druppels makkelijk van het pipetje.... bovendien lossen ze nog gemakkelijk op in een glaasje water... handig!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  goede vorm van vitamine D: de D3! Heel makkelijk in te nemen, namelijk in druppels en ze smaken goed.Eén druppel telt ongeveer 400IE, de dagelijks aanbevolen hoeveelheid.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  een formule die goed opneembaar is en waarvan je snel resultaat merkt! makkelijk in te nemen (heeft geen slechte smaak) en je kan het ook gewoon op een ander voedingsmiddel druppelen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het product is moeilijk te doseren. Je hebt maar een druppel nodig en soms krijg je er een paar tegelijkertijd... Maar dit doet niets af aan de kwaliteit van het product zelf
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Bij een bloedonderzoek kwam een tekort aan vitamine D aan het licht. Eerder nam ik hiervoor capsules van een ander merk, die ik wekelijks diende in te nemen. Dit product neem ik dagelijks in, wat resulteert in een veel gelijkmatiger inname.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Het is de eerste keer dat ik dit product heb gebruikt op voorschrift van de dokter. Bij mijn eerstvolgende bezoek ( + bloedanalyse ) zal er pas kunnen vastgesteld worden in welke mate dit product goed of beter is voor mij !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is een goede middel om te gebruiken, en werkt al na paar dagen. Je voelt al stuk beter en krijgt al meer energie door de dag. Ik gebruik al aantal weken en je merkt het goed, dat het werkt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  druppelflesje is makkelijk en hygienisch vloeibare emulsie is neutraal van smaak en kan zowel puur of verdund in vloeistof worden ingenomen dus ook voor kinderen probleemloos te gebruiken
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze druppels heb ik eerder gebruikt en merk verschil in effect in vergelijking met gewone capsules van de drogist die ik afgelopen jaar heb gebruikt. Ik krijg bijvoorbeeld warmere handen. Ik denk dat het lichaam deze samenstelling beter opneemt. Het is duurder maar ik heb het ervoor over.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vroeger nam ik D-cure voor mijn vitamine D-tekort, helaas hielp dit niet. Dankzij 3 druppeltjes Bio D Mulsion heb ik geen tekort meer en blijft mijn bloedwaarde stabiel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is zeer efficiënt product . Géén vergelijk met de D cure die de klassieke geneeskunde voorschrijft. Het heeft mijn dosis vitamine D omhoog gebracht dit door dagelijks 3 druppels op warm vlees op te nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed te doseren, handig en dus zuinig in gebruik, zeer goed hulpmiddel bij vitamine d tekort, nuchter innemen verhoogt de opname, weliswaar aparte smaak
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn homeopaat geeft het mij voorgeschreven omdat ik last in mijn beenderen en heup heb. nu neem ik het iedere winter. ik begin in oktober tot april. Dat helpt goed.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  goed in combinatie met andere voedingssupplementen vit d voor de botten en vooral in de winter bij gebrek aan zonlicht werd voorgeschreven door dokter
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super, beter dan pillen en makkelijker met innemen en eventueel meenemen. Bevalt prima en geeft voldoende vitamine D voor iedereen in ieder geval ruim de hoeveelheid die de huisarts voorgeschreven had.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  wij zijn overtuigd van de doeltreffendheid van deze vitamine d druppels . We nemen ze doorheen het gehele jaar , zowel voor de kinderen als ook voor onszelf
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product ter bestrijding van een vitamine D - tekort. Ik neem het al enige tijd met een tevreden resultaat. Ik neem het puur, dus niet opgelost in water, waardoor de opname versnelt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ons dochtertje is blond met een erg gevoelige huid , tot vorig jaar af en toe schuurpapier over haar gehele romp! sinds sepetmber heeft ze dagelijks de bio d emulsion genomen en ze heeft een mooie gave huid , ook heeft ze geen last meer van zonne allergie , super een aanrader , wij doen alvast door :)
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goede krachtige vitaminen D om in de babymelk toe te voegen.Handig in gebruik, maar soms wel traag of snel gedruppel zodat je soms een druppel teveel eruit hebt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend merk! Snelle levering! Zonder twijfel vitamine D van hoogstaande kwaliteit. Wel in te nemen in een beetje compote of confituur want het lijkt een beetje op witte lijm.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had vitamine D tekort, veel last van osteoporose en meerdere breuken. Ik heb Biotics Bio D Mulsion gebruikt gedurende 2 maanden, 7 druppels per dag. Ik heb mijn vitamine D in twee maanden met 4 punten verhoogd. Daarna 3 druppels per dag om de dosering te blijven verhogen. En het werkt geweldig.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer doeltreffende vitamine D zelfs als je een niet systematisch tekort hebt, ik heb altijd voldoende vitamine D sinds ik dit supplement gebruik, wat niet het geval was met andere producten.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben een behandeling met dit product pas begonnen om vitamine D te verhogen, het heeft een aangename smaak, is makkelijk te verteren en heeft geen enkele bijwerking.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem vitamine D Bio om het gebrek aan zon te compenseren. Ik voel me minder moe en ik ben dan ook helemaal tevreden met dit product, dank u.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vitamine D Mulsion bestaat uit druppels. De dosering bestaat uit 5 à 10 druppels naar gelang de waarde van uw vitamine D. Wij nemen deze in de wintermaanden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Weerstandsverhogend? Dat heb IK toch niet nodig... Dacht ik... Tot de dokter me BIO D Mulsion Biotics voorschreef. Ik nam ze, en toen ze eindelijk op waren, stopte ik. Kort erna werd ik me pas bewust wat die vitamientjes voor mij eigenlijk betekende: ik werd overvallen door allerlei vieze beestje: van witte angina tot oor- en keelontsteking. Sinds die dag heb ik trouw gezworen aan BIO D Mulsion Biotics en kan ik de beestjes de baas!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Essentieel van november tot juni en zelf na het terugkeren van zomervakantie voor zij die last hebben van herfstblues... 5 druppels of meer op de rug van uw hand,tussen duim en wijsvinger, aflikken. Het is makkelijk dan het te mengen in water en mijn verliest geen druppel!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een natuurlijke olie, gebaseerd op boekweit en lanoline, gewonnen uit de wol van schapen. Een echte zonnestraal in deze koude en natte dagen in Normandië. Het jaagt de griep weg en stimuleert het immuunsysteem. Een aanrader want het is makkelijk te gebruiken. Een druppel/dag (op de vingertop) en doorslikken. Echt een onderhoudsbehandeling totdat zonnigere dagen tevoorschijn komen. Fijne feesten aan iedereen!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  zeer gemakkelijk te doseren, geeft geen bijwerkingen. handige verpakking en gemakkelijk tot het leeg is te gebruiken. Is nodig voor een goede werking van u lichaam.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De druppels Bio D Emulsion van Biotics gebruik ik ondertussen al enkele jaren, en vooral tijdens de herfst- en winterperiode komen ze goed van pas. Er is in die tijden weinig zonlicht, en dan is wat extra vitamine D-inname zeer gewenst! Een vitaminekuur die écht werkt!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend voedingssupplement voor een tekort aan vitamine D, goed voor zowel een episodische als een dagelijkse kuur, en zonder conserveermiddelen of andere ongeschikte producten voor ons organisme!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Prima product. Het is vrijwel smaakloos maar we smeren het toch maar op een boterham 's morgens. Vooral in de winter is dit een onmisbare vitamine wegens weing zon.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb al jaren problemen met de heup. Verleden jaar kreeg ik Bio D emulsion van de homeopaat voorgeschreven. Neem iedere 1 druppel.Goed in de winter als er geen zon is. Vriendelijke groeten, Gertrude
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vitamine D in hoge concentratie, kan door het lichaam snel en goed opgenomen worden - men heeft slechts enkele druppeltjes nodig en dan is de werking snel te merken
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Doordat je weet dat er 400iU in een druppel zit kan je gemakkelijk de gewenste hoeveelheid iU's doseren. Geen ongewenst fillermateriaal zoals in vele pilvormen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gemakkelijk te doseren. Eenvoudig in te nemen : op voedsel of in water. In water lost het wel niet goed op. Effect weet ik nog niet, nog niet lang genoeg aan het innemen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het is een zeer handig product. De druppeltjes zijn heel makkelijk te onderscheiden van elkaar dus makkelijk te doseren. Ik gebruik het nog niet lang genoeg om er veel resultaat van te merken maar ik verwacht van wel!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Handig verpakt product , makkelijk te doseren (knijpflesje)... Wat ik mis is een bijsluiter met -aan de recentste bevindingen aangepaste- doseringen ... (1 druppel / dag (400 IU) is absoluut te weinig ...)
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  met vitamine D haal je de zon in huis, want die hebben we wel tekort, want met dit herfstweer is iets niet pluis, steeds weer regen, komt dan de winter nog tegen, neem dus vitamine D en alles is weer wel en wee.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn huisarts heeft dit product aanbevolen vanaf eind oktober tot eind februari, wegens onvoldoende zonlicht tijdens deze periode. Elke morgen 5 druppels op de boterham.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  In begin van mijn behandeling tegen vermoeidheid voorgeschreven gekregen door mijn behandelende geneesheer. Kan de juiste meerwaarde niet inschatten, omdat ik meerdere producten voorgeschreven kreeg. Ondertussen niet meer nodig.

Bio D mulsion kopen

Je kan Bio D mulsion van het merk Biotics, geproduceerd door ENERGETICA NATURA BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Vitamine D of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine D
Vitamines & Voedingssupplementen > Enkelvoudige Vitaminen & Mineralen