€ 21,50
€ 16,13
Bespaar 25% (€ 5,37)
Product niet verkrijgbaar
Bijsluiter van Bio - Climal 56 tabletten

Omschrijving van Bio - Climal

Bio - Climal
De natuur kan ons heel dikwijls op een zachte en weldoende manier helpen, ook tijdens de pre-menopauze en menopauze. De overgang of menopauze is een volledig natuurlijk en fysiologisch proces waarbij de vrouw zich zowel fysiek als psychologisch dient aan te passen om zo tot een nieuw vrouwelijk evenwicht te komen.
De overgang of menopauze gaat heel dikwijls gepaard met verschijnselen die het dagelijkse leven iets minder aangenaam maken: warmte-op-wellingen, overmatig zweten, nervositeit, lichte prikkelbaarheid.

Cimicifuga racemosa of Zilverkaars, afkomstig uit Noord-Amerika, helpt u op natuurlijke wijze deze menopauzale periode sereen door te komen. Het is aan te raden een kuur van verschillende maanden te volgen. Cimicifuga wordt algemeen goed verdragen en oefent geen effect uit op baarmoeder- en borstweefsel.

Indicatie

 • Voor een zachte overgang
 • Het helpt bij overgangsverschijnselen zoals, opvliegers, een opgejaagd gevoel en prikkelbare gevoelens.
 • Het helpt bij het reguleren van de schommelingen in het lichaam en het behouden van het natuurlijk evenwicht.

Gebruik van Bio - Climal

1 tablet per dag bij het ontbijt, bij voorkeur met een weinig water door te slikken. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Ingrediënten Bio - Climal

Cimicifuga Racemosa L. 80mg: gestandaardiseerd droog extract van Ziverkaars (80mg); Vulstoffen: cellulose E460, Lactose; Bevochtigingsmiddel: vernet natriumcarboxymethylcellulose E468; Antiklontermiddel: siliciumdioxide E551; Glansmiddelen: Magnesiumstearaat E470b, Schellak; Vulstof: Polydextrose; Stabilisatoren: Hydroxypropylmethylcellulose E464, gefractioneerde kokosnootolie; Kleurstoffen: Titaandioxide E171, Karmijn E120, Indigotine E132.

Waarschuwing

Bio-Climal is een voedingssupplement. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
€ 21,50
€ 16,13
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Bio - Climal

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Heel tevreden en minder in prijs dan in een gewone apotheek. Neem dit product al jaren maar mijn schoondochter zei dat het beterkoop was bij Farmaline.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Bio - Climal ... Het juiste medicijn Via Farmaline ... Eenvoudig om te bestellen ... Eenvoudig te betalen ... En vooral de "Beste Prijs" ... Wat wil je nog meer ... En niet te vergeten ... Levering aan huis ... of Lever adres dicht bij huis !!!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   

  Uitstekend product op voorwaarde dat u doorzet voor meerdere weken, het effect is niet onmiddellijk! Niet-hormonale behandeling aanbevolen door de arts in geval van borstkanker !

  Was deze beoordeling nuttig?

Bio - Climal kopen

Je kan Bio - Climal van het merk Merck NV, geproduceerd door MERCK CONSUMER HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Menopauze
50+ > Menopauze