€ 4,25
€ 3,83
Bespaar 10% (€ 0,42)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Bibi Fopspeen Pop Dental Blauw 6M

Niet alle fopspenen zijn hetzelfde. Bibi verandert deze in modieuze accessoires die Zwitserse kwaliteit combineren met hoge functionaliteit in een verbazende variëteit aan ontwerpen. De ‘I love mama’ en ‘Papa is the best’ fopspenen zijn al jarenlang best-sellers. Nieuwe ontwerpen in de Bibi collectie bieden ieder jaar verandering en spanning, seizoen na seizoen.
Net zoals de veranderingen in ontwerp, variëren de vormen en maten van de Bibi collectie in een groot spectrum van fopspenen die niets aan uw wensen overlaat. De orthodontische vorm is gemodelleerd naar een kindermond om op de jonge kaak te kunnen passen. 
Fopspenen gemaakt van transparant siliconenmateriaal behouden hun vorm zwellen of slijten niet eenvoudig.
 
Alle Bibi NUK dental fopspenen zijn bisfenol A-vrij.
Opgelet: de kleur en/of tekening kan verschillen met die van de foto.
 

Indicatie

Een fopspeen die geschikt is voor een baby vanaf 6 maanden

Gebruik van Bibi Fopspeen Pop Dental Blauw 6M

Hoe vaak moet men de fopspeen reinigen?
Voor het eerste gebruik moet men de fopspeen 5 min uitkoken! Daarna altijd regelmatig steriliseren of uitkoken wanneer deze veel gebruikt wordt.

Hoe vaak moet men de fopspeen vervangen?
De fopspenen moet om de 6 weken vernieuwd worden uit veiligheid en hygiëne. Controleer de fopspeen iedere keer voor dat u deze aan uw kindje geeft. Zeker als uw kindje tandjes heeft moet u erg goed opletten op scheurtjes of zwakke plekken. Zodra uw deze ontdekt moet u de fopspeen direct vernieuwen. Fopspenen zijn om de zuigbehoefte te bevredigen en zijn geen “bijtring”.

Waarschuwing

Kan een baby stikken in een fopspeen?
De Bibi fopspenen voldoen aan de EN-1400 norm en deze is speciaal ontwikkelt voor veilige producten. Ook wanneer uw kindje de speen helemaal in de mond kan nemen, zitten er 2 luchtgaten in waardoor uw kindje altijd adem kan halen. Neem de fopspeen voorzichtig uit mondje mocht dit gebeuren!

Is de opdruk van de spenen gevaarlijk voor uw kindje?
Nee in tegendeel, Bibi gebruikt kleuren uit echte levensmiddelen en deze zijn absoluut niet schadelijk voor uw kindje. Zelfs niet als uw kindje de verfstof toch los krijgt en in zou slikken.

Waarom zitten er in het fopspeen schildje 2 gaten?
De 2 gaten in het schildje dienen als extra veiligheid voor uw kindje. Wanneer uw kindje het toch voor elkaar krijgt om het schildje helemaal in de mond te nemen, dan is er nooit gevaar voor verstikking. Uw kindje zal altijd voldoende lucht kunnen halen door deze 2 gaten. Daarom mag u nooit iets bevestigen aan deze 2 openingen!
Bibi Fopspeen Pop Dental Blauw 6M 1 stuk
€ 4,25
€ 3,83
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Bibi fopspeen pop dental blauw 6m

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze "oudste" fopspenen vind ik de beste en de sterkste. De vernieuwde versies gaan heel rap stuk wanneer de kindjes er eens op bijten. Ik kies steeds voor deze bibi's omdat mijn kindjes deze het "lekkerst" vinden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goede basic tut, baby heeft een voorkeur voor dit tutje. Eenvoudig en goede prijs kwaliteit verhouding. Gemakkelijk proper te maken en let een handig beschermkapje
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Van deze donker blauwe fopspeen van BIBI 6 tot 12 maanden heb ik er meteen een aantal besteld. Model dental/nuk dus ook niet slecht voor het gebit. Verschillende kleuren blauw, mooi!

Bibi Fopspeen Pop Dental Blauw 6M kopen

Je kan Bibi Fopspeen Pop Dental Blauw 6M van het merk Bibi, geproduceerd door PERRIGO WELL-BEING , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Eubos promo of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Fopspenen > Vanaf 6 maand