€ 4,25
€ 3,83
Bespaar 10% (€ 0,42)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Bibi Fopspeen Dental Grandpa 6M

Niet alle fopspenen zijn hetzelfde. Bibi verandert deze in modieuze accessoires die Zwitserse kwaliteit combineren met hoge functionaliteit in een verbazende variëteit aan ontwerpen. De ‘I love mama’ en ‘Papa is the best’ fopspenen zijn al jarenlang best-sellers. Nieuwe ontwerpen in de Bibi collectie bieden ieder jaar verandering en spanning, seizoen na seizoen.
Net zoals de veranderingen in ontwerp, variëren de vormen en maten van de Bibi collectie in een groot spectrum van fopspenen die niets aan uw wensen overlaat. De orthodontische vorm is gemodelleerd naar een kindermond om op de jonge kaak te kunnen passen. 
Fopspenen gemaakt van transparant siliconenmateriaal behouden hun vorm zwellen of slijten niet eenvoudig.
 
Alle Bibi NUK dental fopspenen zijn bisfenol A-vrij.
Opgelet: de kleur en/of tekening kan verschillen met die van de foto.

Indicatie

Een fopspeen die geschikt is voor een baby vanaf 6 maanden

Gebruik van Bibi Fopspeen Dental Grandpa 6M

Hoe vaak moet men de fopspeen reinigen?
Voor het eerste gebruik moet men de fopspeen 5 min uitkoken! Daarna altijd regelmatig steriliseren of uitkoken wanneer deze veel gebruikt wordt.

Hoe vaak moet men de fopspeen vervangen?
De fopspenen moet om de 6 weken vernieuwd worden uit veiligheid en hygiëne. Controleer de fopspeen iedere keer voor dat u deze aan uw kindje geeft. Zeker als uw kindje tandjes heeft moet u erg goed opletten op scheurtjes of zwakke plekken. Zodra uw deze ontdekt moet u de fopspeen direct vernieuwen. Fopspenen zijn om de zuigbehoefte te bevredigen en zijn geen “bijtring”.

Waarschuwing

Kan een baby stikken in een fopspeen?
De Bibi fopspenen voldoen aan de EN-1400 norm en deze is speciaal ontwikkelt voor veilige producten. Ook wanneer uw kindje de speen helemaal in de mond kan nemen, zitten er 2 luchtgaten in waardoor uw kindje altijd adem kan halen. Neem de fopspeen voorzichtig uit mondje mocht dit gebeuren!

Is de opdruk van de spenen gevaarlijk voor uw kindje?
Nee in tegendeel, Bibi gebruikt kleuren uit echte levensmiddelen en deze zijn absoluut niet schadelijk voor uw kindje. Zelfs niet als uw kindje de verfstof toch los krijgt en in zou slikken.

Waarom zitten er in het fopspeen schildje 2 gaten?
De 2 gaten in het schildje dienen als extra veiligheid voor uw kindje. Wanneer uw kindje het toch voor elkaar krijgt om het schildje helemaal in de mond te nemen, dan is er nooit gevaar voor verstikking. Uw kindje zal altijd voldoende lucht kunnen halen door deze 2 gaten. Daarom mag u nooit iets bevestigen aan deze 2 openingen!
Bibi Fopspeen Dental Grandpa 6M 1 stuk
€ 4,25
€ 3,83
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Bibi fopspeen dental grandpa 6m

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wat fijn dat ik eindelijk de oude modellen van de Bibi speen gevonden heb! Mijn zoon accepteert alleen deze. Bij Farmaline vind je ook nog eens leuke designs.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De Bibi fopspeen heeft een ergonomisch design waardoor je kindje mooi gecentreerd kan zuigen, zo vermijd je tevens scheefgroei van de tandjes wat ik persoonlijk heel belangrijk vind!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super goed ben der blij mee dat ze er nog zijn en dat ze nog kan bestellen hier op deze site heb er meteen een paar besteld en de volgende dag waren ze meteen binnen helemaal happy
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wij hebben altijd bibi-speentjes gehad en via Farmaline kan ik eindelijk wat originelere speentjes kopen waar niet ieder kind mee loopt. De speentjes zelf zijn goed en gaan niet snel kapot.

Bibi Fopspeen Dental Grandpa 6M kopen

Je kan Bibi Fopspeen Dental Grandpa 6M van het merk Bibi, geproduceerd door PERRIGO WELL-BEING , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Eubos promo of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Fopspenen > Vanaf 6 maand