Biatain Silicone Lite 10x10cm 3445 10 stuks

€ 35,11
€ 31,60
Bespaar 10% (€ 3,51)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Biatain Silicone Lite 10x10cm 3445

Biatain Silicone Lite kan worden gebruikt voor een breed scala aan exsuderende wonden, inclusief beenulcera, doorligwonden, niet-geïnfecteerde diabetische voetulcera, donorplaatsen, postoperatieve wonden en schaafwonden. Biatain Silicone Lite is geschikt voor gebruik op geen tot weinig exsuderende wonden en kan worden gebruikt in combinatie met druktherapie.

Unieke 3D schuimstructuur voor superieure absorptie
Bij contact met het exsudaat past het uniek 3D schuim van Biatain Silicone Lite zich aan de vorm van het wondbed aan. De vloeistofverwerkende eigenschappen van Biatain Silicone Lite zorgen voor optimale beheersing van het exsudaat, waardoor het risico op verweking en lekkage tot een minimum wordt beperkt. [link naar filmpje waarin de driedimensionale schuimstructuur wordt getoond]
 
Optimale pasvorm
De wondcontactlaag met siliconen is nauw aansluitend zodat het verband op zijn plaats wordt gehouden terwijl het toch met minimale pijn kan worden verwijderd.
 
Non-touch opening
Biatain Silicone Lite heeft een driedelige non-touch opening om het verband aseptisch en gemakkelijk te kunnen aanbrengen en verbandafval te verminderen.  
 
Zacht, uiterst flexibel en comfortabel
Het zacht en uiterst flexibel ontwerp van Biatain Silicone Lite zorgt dat het verband nauw aansluit op de wond en het lichaam. Het dun schuimkussentje ter hoogte van de huid zorgt dat het product comfortabel om te dragen is. Biatain Silicone Lite is daardoor speciaal geschikt voor wonden en patiënten met behoefte aan meer mobiliteit.
 
Bacterie- en douchebestendig
De doorlatende bovenste topfilm is zowel  bacterie- als douchebestendig.
 
Werkingsmechanisme
Het unieke 3D schuim absorbeert het exsudaat verticaal en sluit het vocht op in zijn structuur, terwijl de wonde vochtig wordt gehouden om te zorgen voor een optimaal vochtig wondgenezingsmilieu.

Indicatie

Biatain® Silicone Lite – superieure absorptie met zachte kleving voor meer mobiliteit
 
Biatain Silicone Lite is een dun en uiterst flexibel schuimverband met zachte silicone. Het kan worden gebruikt op een breed scala aan exsuderende wonden en moet worden gebruikt wanneer een dun schuimverband nodig is. Biatain Silicone Lite combineert superieure absorptie met meer mobiliteit.

Ingrediënten Biatain Silicone Lite 10x10cm 3445

Biatain Silicone Lite is een dun, uiterst flexibel en absorberend verband van polyurethaanschuim met een halfdoorlatend, water- en bacteriebestendige bovenste topfilm en zachte silicone.
€ 35,11
€ 31,60

Biatain Silicone Lite 10x10cm 3445 kopen

Je kan Biatain Silicone Lite 10x10cm 3445 van het merk Coloplast, geproduceerd door COLOPLAST BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Verbanden > Speciale Verbanden
EHBO & Thuiszorg > Verbanden > Absorberende Verbanden