Biatain Silicone 15 x 15cm 3437 5 stuks

€ 38,22
€ 34,40
Bespaar 10% (€ 3,82)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Biatain Silicone 15 x 15cm 3437

Biatain Silicone is geschikt voor een breed gamma aan exsuderende wonden, waaronder beenulcera, doorligwonden, niet-geïnfecteerde diabetische voetulcera, donorsites, postoperatieve wonden en schaafwonden. Biatain Silicone kan worden gebruikt in combinatie met druktherapie.
 
Uniek 3D-schuim voor superieure absorptie
Bij contact met het exsudaat, vormt het unieke 3D-schuim van Biatain Silicone zich naar het wondoppervlak. De vochtregulerende eigenschappen van Biatain Silicone zorgen voor optimale controle van het exsudaat, wat het risico op verweking en lekkage tot een minimum beperkt. (link naar film waarin de 3D-schuimstructuur wordt getoond 1.18-1.42)
 
Sluit goed aan
De  wondcontactlaag van siliconen zorgt dat het verband goed op zijn plaats blijft terwijl het verwijderen ervan toch nauwelijks pijn doet.
 
Openen zonder aanraken
Biatain Silicone heeft een 3-delige aanrakingsvrije strip , waardoor het verband aseptisch en gemakkelijk aan te brengen is en minder afval oplevert. (link naar film waarin het product wordt aangebracht 0.44-1.18)
 
Zacht, flexibel en comfortabel
Het zacht en flexibel ontwerp van Biatain Silicone zorgt voor een goede aansluiting op de wond en het lichaam; dankzij het schuimkussentje op de huid zit Biatain Silicone heel comfortabel, zelfs onder druk. (link naar film, het drukgedeelte 2.00-2.14)
 
Bestand tegen bacteriën en tegen douchen
De halfdoorlatende topfilm is zowel bestand tegen bacteriën als tegen douchen (link naar film, gedeelte bacteriedicht en bestand tegen douchen 1.42-2.00)
 
Werking
Het unieke 3D-schuim absorbeert het exsudaat verticaal en samen met de afsluitlaag zorgen ze er voor dat het vocht binnen in de structuur wordt opgesloten. Daarbij blijft de wond vochtig om optimale condities voor vochtige wondgenezing te creëren.

Indicatie

Biatain® Silicone – superieure absorptie met zachte kleefstof voor universeel gebruik.
 
Biatain Silicone is een zacht, flexibel en absorberend schuimverband met een lichte kleefstof van siliconen. Het is geschikt voor een breed gamma aan exsuderende wonden, zodat Biatain Silicone de juiste keuze is voor vochtige wondgenezing van veelvoorkomende wonden.

Gebruik van Biatain Silicone 15 x 15cm 3437

Biatain Silicone is geschikt voor een breed gamma aan exsuderende wonden, waaronder beenulcera, doorligwonden, niet-geïnfecteerde diabetische voetulcera, donorsites, postoperatieve wonden en schaafwonden. Biatain Silicone kan worden gebruikt in combinatie met druktherapie.

Ingrediënten Biatain Silicone 15 x 15cm 3437

Biatain Silicone is een zacht en flexibel schuimverband van polyurethaan met een halfdoorlatende, water- en bacteriedichte topfilm en een zachte kleefstof van siliconen.
€ 38,22
€ 34,40

Biatain Silicone 15 x 15cm 3437 kopen

Je kan Biatain Silicone 15 x 15cm 3437 van het merk Coloplast, geproduceerd door COLOPLAST BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Verbanden > Speciale Verbanden
EHBO & Thuiszorg > Verbanden > Absorberende Verbanden