€ 45,99
€ 38,63
Bespaar 16% (€ 7,36)
Promotie -16% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Natural Energy Bernagie Olie

Bernagie Olie van Natural Energy wordt verkregen door middel van koude persing van de bernagie plant (Borago officinalis), ook vaak komkommerkruid genoemd. Hieraan werd vitamine E toegevoegd als natuurlijk bewaarmiddel aangezien vitamine E de oxidatie van bernagie olie voorkomt. Bernagie Olie van Natural Energy bevat een hoog gehalte gamma-linoleenzuur (GLA) (200mg per capsule) evenals zink, magnesium, vitamine B6 en biotine. GLA is een essentieel poly-onverzadigd vetzuur dat onvoldoende in de huidige westerse voeding aanwezig is. GLA wordt in het lichaam omgezet in het krachtige ontstekingswerende prostaglandine E1, waardoor GLA als natuurlijke ontstekingsremmer kan worden gebruikt. GLA is als ontstekingsremmer bijzonder efficiënt in de behandeling van menstruatiepijn, premenstrueel syndroom, atopische dermatitis en eczeem. Gewrichtspijnen kunnen eveneens door de ontstekingsremmende activiteit van GLA doeltreffend met bernagie olie worden behandeld. GLA houdt tevens de celmembraan van onze cellen flexibel en vertraagt op deze manier hun verouderingsproces. Hierdoor houdt bernagie olie op een natuurlijke manier de huid langer soepeler en jeugdiger en wordt de huid van binnen uit gehydrateerd.

Indicatie

 • GLA tekort (vetzuren-profiel: GLA<0.04%)
 • Atopische dermatitis en eczeem
 • Menstruatiepijn
 • Premenstrueel syndroom
 • Droge huid
 • Vertraging van huidveroudering
 • Gewrichtsklachten
 • Als aanvullende therapie bij depressies

Gebruik van Natural Energy Bernagie Olie

De eerste maand: 6 capsules per dag
Als onderhoudsdosis: 3 capsules per dag

Ingrediënten Natural Energy Bernagie Olie

Bernagie olie: 1000mg
D –tocoferol concentraat: 10mg
Gelatine: 3.6mg

Bijwerkingen van Natural Energy Bernagie Olie

Bij het gebruik van BERNAGIE OLIE zijn geen schadelijke gevolgen gekend.


Waarschuwing

- De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden
- Buiten bereik van kinderen bewaren
- Een voedingssupplement mag niet worden gebruikt om een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl te vervangen
- Niet geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven
€ 45,99
€ 38,63

Laatste reviews en ervaringen met Natural energy bernagie olie

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit product al jaren op advies van mijn dokter . Ik ben ervan overtuigd dat mee daardoor m'n omegawaarden in m'n bloedresultaten altijd prima zijn.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem Bernagie Olie van Natural Energy omdat deze mij door mijn huisarts is voorgeschreven na een voedingsonderzoek waaruit oa. bleek dat ik een tekort had aan omega vetzuren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mon médecin m'a prescrit ce produit afin de renforcer mes défenses naturelles. La gélule est importante, mais s'avale avec de la nourriture, sans aucun problème.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Goed product, maakt de huid zachter. Verwacht effect op lange termijn. Capsule gemakkelijk op te nemen. Voedt de huid en geeft haar een satijnachtig uiterlijk. Goede prijs-kwaliteitverhouding.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Goede kwaliteit olie in de vorm van capsules, zodat er geen direct contact is tussen de olie en de mond, wat de opname vergemakkelijkt. Natuurlijke bron van Omega 3. Aanbevolen.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goede aanvoer van oliën in kuren, goed voor slijmvlies problemen, fragiele huid, goed om continu in te nemen, gemakkelijk te verteren, interessant om in grote verpakkingen te kopen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had last van extreme vermoeidheid. Op basis van de bloedanalyse bleek ik een aantal tekorten te hebben. De orthomoleculaire arts raadde me het gebruik van bernagieolie aan samen met nog andere supplementen van natural energy. Ondertussen zit ik op een onderhoudsdosis van 1 capsule per dag en voel ik me opnieuw vol energie.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  hydratatie van binnenuit in een uitstekende kuur van 3 maanden, bovendien zijn de capsules gemakkelijk te verteren en zitten ze in een zeer praktische verpakking. Aan te bevelen!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product. Ben gestart met 6 maanden 3 capsules per dag en doe nu nog een onderhoudsbeurt van dagelijks 1 capsule. Heb de indruk dat mijn huid er frisser uitziet.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De Natural Energy Bernagie Olie gebruiken we dagelijks. Sinds we dit voedingssupplement nemen, is onze huid aanzienlijk minder droog. Daarnaast is de huid ook veel zachter
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Borageolie heeft verschillende deugden: ontstekingsremmend, effectief bij het premenstrueel syndroom en menstruatiepijn, het is effectief bij dermatitis en behoudt de flexibiliteit van het celmembraan en vertraagt het verouderingsproces. Ik neem het om mijn huid soepeler en gevoed te houden omdat het van binnenuit hydrateert. Ik voeg er veel water aan toe dat ik elke dag drink. Ik ben 53 jaar oud en ik ben menopauze.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Beste, ik vind de bernagie olie gewoon super. Goed voor haar&huid,zeker als je last hebt v/een zeer droge huid. Het is niet goedkoop,maar wel een goed produkt. En qua thuisbezorging,zeer vlot : dus conclussie een tevreden klant M V G Decock Monique
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  We nemen de Bernagie Olie capsules op aanraden van onze homeopaat voor onder andere gewrichtspijnen/-klachten alsook om het tekort aan Polly-onverzadigde vetzuur aan te vullen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Een van de beste doses bernagieolie 1000mg/capsule, onovertroffen prijs-kwaliteitverhouding. Helpt me om de droogte van mijn hoofdhuid te reguleren met 3 capsules per dag. Zeer goed natuurlijk lab Energie en farmaline is de goedkoopste! Kortom, ik raad in alle opzichten aan.....
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit product, op aanraden van een orthomoleculair arts, in combinatie met Omega Balance 3 + 7 ook van Natural Energy. Net zoals met alle voedingssupplementen moet je het een tijdje doornemen om het effect te zien.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  recent aangekocht bij Farmaline gebruik ik dit product in combinatie met andere geneesmiddelen (klassieke) voor de behandeling van energietekort. Het product bevat veel Omega 6 dat het lichaam in zijn geheel versterkt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een product dat ik dien te nemen binnen het totaalbeeld van mijn bloedanalyse. Het effect is voor mij uiteraard niet eenduidig omdat ik een totaalpakket van supplementen dient e nemen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik vind de capsules heel groot om in te nemen.aangeraden door homeopaat en zie geleidelijk verbetering en heb geen nevenwerkingen, dus kan ik nog een tijdje doorgaan
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Voor mij werkt dit product goed. ik neem deze in voor mijn transit flora. Nadat ik een darmontsteking gehad heb, heeft mijn huisarts dit product aan bevolen. Ik blijf dit product zeker bestellen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het product wordt goed verdragen . Het is wel een grote verpakking maar je kan er 2per dag gebruiken. De kapselen zijn wel redelijk groot om door te slikken net zoals de omega 3-7
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goede resultaten tot nog toe .reeds langere tijd in gebruik en gekend.voel wel verschil als je het gebruikt of niet.wordt door echtgenote gebruikt en is tevreden
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind deze tabletten te groot als je er 6 per dag moet innemen, andere opmerking: de levering was snel, wat dus heel positief is - maar wat me verbaast is dat het pakketje zich bevond in de ingang van onze hall, dus zichtbaar en toegangkelijk voor iedere externe bezoeker, ik was dus opgelucht dat ik het persoonlijk kon pakken (diefstallen van alle genres zijn tegenwoordig zeer gebruikelijk). Groeten.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Bij een grondig bloed- en urineonderzoek bleek ik meerdere afwijkingen van de boven- of ondergrens te hebben. Sedert eind 11/2012 neem ik op doktersadvies dit en andere voedingssupplementen. Een nieuw bloedonderzoek rond midden 02/2013, en resultaat ervan midden 03/2013, zal uitwijzen in welke mate de afwijkingen (hopelijk) zullen afgevlakt zijn. Een beoordeling van dit voedingssupplement is dus momenteel te voorbarig; de 4/5 is dus voorlopig.

Natural Energy Bernagie Olie kopen

Je kan Natural Energy Bernagie Olie van het merk Natural Energy, geproduceerd door ENERGETIC FOOD & SUPPLEMENTS , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Huid > Mooie Huid
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Kruiden
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Menstruatieklachten
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
Welzijn & Gezondheid > Detox