€ 8,95
€ 7,07
(€ 14,14 / 100 g)
Bespaar 21% (€ 1,88)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 28/02/2019

Omschrijving van Bepanthol Baby

Bepanthol Baby ondersteunt het herstel van de babyhuid. Bij rode billetjes van de baby.

Indicatie

- zeer droge, gebarsten of gesprongen huid, kloven (bv tepelkloven)
- oppervlakkige huidletsels zoals schaafwonden, schrammen, tattoos
- ter bescherming van de luierstreek en bij de verzorging van luieruitslag

Gebruik van Bepanthol Baby

Algemeen: De zalf meerdere malen per dag op de huid aanbrengen.

Babybilletjes: een laag aanbrengen op gereinigde huid. indien na een 3-tal dagen geen verbetering optreedt, wordt aangeraden een arts raad te plegen.

Tepelkloven: Bij voorkeur na elke voeding een dunne laag bepanthol zalf aanbrengen. Voor het voeden, eventuele resten zalf afvegen, het is echter niet nodig de tepels vooraf te wassen.

€ 8,95
€ 7,07
(€ 14,14 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Bepanthol baby

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze zalf helpt goed bij ons zoontje als hij rode plekken heeft op zijn billetjes dan smeren we dit erop en de dag erna is het meestal al weg. Als hij rode plekken in zijn nekje heeft gebruiken we dit ook en helpt dit ook.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit sinds mijn zoon 6 maanden is. Hij heeft een heel gevoelige huid. Dit is het enige product dat helpt om de rode billetjes en luieruitslag weg te krijgen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik Bepanthol Baby bij rode billetjes en luieruitslag. Het is een witte crème die mooi in de billetjes trekt waardoor er geen witte laag achterblijft op de billetjes en dat vind ik een groot voordeel. De zalf kan ook gebruikt worden bij tepelkloven en andere wondjes.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Beste zalf die wij ooit hebben gehad - kan niet vergelijken met Mustela, Zwitsal, Mitosil of alle witte merken (en wij hebben al vanalles geprobeert). Stuk beter dan de rest!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Deze crème werd gekocht om kleine wondjes en verwondingen te verzachten. Succesvol. Het is echter altijd nodig om de wonden in de lucht te laten drogen, zonder ze te nat te maken.........
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Deze crème is echt heel goed voor de irritaties van kinderen. Ik gebruik het voor mijn twee kinderen van 20 maanden en 5 jaar. Ik heb het zelfs voor mezelf gebruikt. Ik raad Bepanthen baby aan.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Bepanthol Baby is zeer goed voor een droge huid,kloven , billetjes, in de winter voor rode wangen en handen. Je kan het een beetje voor alles gebruiken.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heb deze zalf al jaren in huis. Omdat het ook heel geschikt is om schaafwondjes, gesprongen huid, en roodheid te verzachten. Alleen spijtig dat de zalf heel moeilijk uitsmeert.

Bepanthol Baby kopen

Je kan Bepanthol Baby van het merk Bepanthol, geproduceerd door BAYER CONSUMER HEALTH , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Babyproducten of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Lichaamsverzorging Baby > Luiercrème
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging Baby > Luiercrème