Bepanthen Anti-Jeuk Crème 20 g

€ 9,95
€ 7,86
(€ 39,30 / 100 g)
Bespaar 21% (€ 2,09)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 31/01/2018

Omschrijving van Bepanthen Anti-Jeuk Crème

Bepanthen Anti-jeuk Crème zonder cortisone (Bayer)
Verlichting van jeuk en roodheid in geval van huidirritaties zoals eczeem. Bepanthen Anti-jeuk Crème is een cortisonevrije formule die verzachting van jeuk en het herstel van de huidbarrière combineertsen zo uw huid helpt herstellen en de drang om te krabben vermindert.

Indicatie

Een rode, gezwollen en jeukende huid kan worden veroorzaakt door allerhande aandoeningen zoals een droge huid, atopische dermatitis/eczeem, allergische huidreactie en verschillende andere vormen van huidirritatie. De hevige jeuk die daarbij kan optreden, veroorzaakt een drang om te krabben. Dat zal de schade aan uw huid echter nog verergeren.
Bepanthen Anti-jeuk Creme is een witte, cortisonevrije crème die de jeuk verzacht en de huidbarrière herstelt en zo uw huid helpt om te herstellen en de drang om te krabben vermindert. Bepanthen Anti-jeuk Crème wordt gebruikt om de jeuk en de roodheid te verlichten die worden veroorzaakt door de volgende gevallen van huidirritatie:
-droge huid
-atopische dermatitis
-eczeem
-allergische reacties

Mag ook gebruikt worden op oogleden.

Bepanthen Anti-jeuk crème versterkt de huidbarrière dankzij zijn lamellaire-lipiden-technologie. Daardoor worden de vetlagen van de huid zelf, die zorgen voor een natuurlijke bescherming tegen irritatie, versterkt en dat verlicht jeuk en roodheid en ondersteunt het herstel van de huid.

Deze creme is ook aan te raden vanaf de geboorte.

Gebruik van Bepanthen Anti-Jeuk Crème

Bepanthen Anti-jeuk Crème kan naar behoefte worden aangebracht.

Ingrediënten Bepanthen Anti-Jeuk Crème

Water, Caprylyl-/capryltriglyceride, glycerine, pentyleenglycol, oleia europaea-vruchtenolie, panthenol, cetearylalcohol, butyrospermum, parikii-boter, glycerylstearaatcitraat, lamnanthes alba-zaadolie, butyleenglycol, gehydrogeneerde lecithine, ceramide 3, natrium-PCA, squalaan, stearylglycyrrhetinaat, carbomeer, natriumcarbomeer, xanthaangom, hydroxyfenylprpamidobenzoëzuur

Bijwerkingen van Bepanthen Anti-Jeuk Crème

Als het product wordt gebruikt zoal aanbevolen, zijn geen ongewenste bijwerkingen te verwachten. Er kunnen echter gevallen van lokale huidreacties optreden zoals bij gebruik van andere dermatologische producten.
Bepanthen Anti-Jeuk Crème 20 g
€ 9,95
€ 7,86
(€ 39,30 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Bepanthen anti-jeuk crème

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik had al verschillende maanden jeuk op mijn hals en nu na een tweetal weken merkbaar verbetering. Aan te raden bij huidirritaties en helemaal niet vettig.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Schitterende crème verzorgd en geneest zeer snel een beschadigde huid door de eczeem . Onderdrukt de jeuk prima . Zonder cortisone en bewaarmiddel is zeker een pluspunt .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik deze crème een tweetal weken gebruik, merk ik dat mijn huid niet meer geïrriteerd is, de beperkte jeuk is afgenomen. Voordeel is ook dat de crème geen parfum bevat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb af en toe last van een exceem vlekje en deze zalf helpt echt die jeuk te onderdrukken . Kan hem enkel aanraden! Geurloos, maar dat geeft niets.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bepanthen creme is gemakkelijk aan te brengen en is bijna reukloos. Ik ben er zeer tevreden over. Soms jeuk als gevolg van te droge huid en ook tegen jeukende insectenbeten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Had enorm veel jeuk aan de bovenarm zodanig zelfs dat er wondjes ontstonden. Door het gebruik van deze crème is de jeuk alsook de wondjes weg. Een wondermiddel want het probleem was opgelost in drie dagen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend product dat ik altijd in huis heb. Zeer efficiënt bij eczeem of schilferende huid. Mijn zoontje en dochter gebruiken het ook regelmatig, vnl s avonds voor het slapengaan om goed te laten intrekken.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  De crème smeert goed uit, trekt goed in. Toch voldoet hij niet aan mijn verwachtingen. DE jeuk verminderde niet echt en de vlekjes zagen ook roder daarna. Ik denk dat deze beter is geschikt voor lichte roodheid maar niet voor echte uitslag, daarvoor werkt echte Cortisone beter.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goeie crème en doet wat het beloofd. Aangename textuur, smeert goed uit en trekt snel in, niet overdreven vettig. De crème is ook geurloos. Hij gaat wel niet zo lang mee, het is een kleine tube.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werkte snel en efficiënt. Zeer tevreden over dit product. Aan te raden en bovendien zonder cortisone dus geschikt voor groot en klein. Smeert goed uit.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze crème doet werkt behoorlijk goed. We gebruiken deze ook voor de kinderen. Deze is ook een aanzienlijk stuk goedkoper dan bij de plaatselijke apotheek.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Heb dit product besteld tegen exceem in mijn oor is de eerste maal kan er nog geen oordeel over geven dus nog even afwachten . Bevat geen cortisone daarom wil het proberen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De Bepanthen Anti-jeuk créme is zeer goed voor geïrriteerde rood uitziende huid. Jeuk verdwijnt vrij snel en huid herstelt dank zij de voedende stoffen, waaronder vitamine E van de Créme.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Bepanthen Anti-jeuk is zonder cortisone en helpt tamelijk goed,voor roodheid en jeuk.Ik gebruik het ook voor mijn droge plekken. De jeuk is snel weg .
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik deze zalf voor droge plekken op mijn voeten. Voordien gebruikte ik cortisone houdende produkten, maar telkens als ik ermee stopte kwamen de plekken terug. Hopelijk met deze crème niet, heb alvast al geen jeuk meer en de genezing gaat evensnel als met die andere prudukten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bepanthen anti jeuk creme heeft mij volledig van de, op huisarts recept, voorgeschreven creme waar cortisonen in zaten. Deze zalf maakte de huid dun met resultaat roodheid. Iets dat je juist niet wilt. Nu smeer ik elke 1 a 2 dagen de Bepanthen creme en heb nooit meer jeuk of schilfers op de huid.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Bepanthen Anti-jeuk verzacht de jeuk maar lost het probleem niet op. Ik zal de crème waarschijnlijk nog gebruiken want jeuk is zeer onprettig. Hij is tamelijk vet.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Bepanthen anti-jeuk is een crème die gemakkelijk is in gebruik, goed smeerbaar en snel wordt opgenomen in de huid. De jeuk wordt vrij snel verlicht, na verloop van tijd vermindert dit effect echter. De werking is enkel tegen jeuk gericht en heeft geen wondgenezend effect.

Bepanthen Anti-Jeuk Crème kopen

Je kan Bepanthen Anti-Jeuk Crème van het merk Bepanthen, geproduceerd door BAYER CONSUMER HEALTH , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Beschadigde Huid