€ 9,99
€ 7,69
(€ 256,33 / 100 ml)
Bespaar 23% (€ 2,30)
Promotie -23% korting geldig t.e.m. 30/06/2018
Beaphar Pro Dimethicon Line-On Kat Veterinair 3 ml
Beaphar Pro Dimethicon Line-On Kat Veterinair 3 ml
€ 9,99
€ 7,69
(€ 256,33 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Beaphar pro dimethicon line-on kat veterinair

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is zeer gemakkelijk aan te brengen bij onze poes. Kan nu nog niet weten of het product doeltreffend is. Zeer goede prijs in vergelijking met apotheek.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gemakkelijk aan te brengen door middel van het pipetje. Ik heb ook al andere merken (Frontline) gebruikt, die opmerkelijk duurder zijn, maar daarom niet beter. Ik merk wel dat de poes minder last heeft van de jeuk door de beestjes, maar weg zijn ze niet.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Onze poes heeft een heel gevoelige huid ze krabt en bijt tot het bloed,ik heb die druppels eens uitgeprobeerd zodat ze zeker geen vlooien of tekenbeten zou bij hebben ,het is een heel ander dier geworden ,gewoon veel rustiger en zit bijna nooit meer te krabben.top product
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Redelijk tevreden over het produkt. Mijn kat heeft nog vlooien, maar toch minder sinds dat we dit gebruiken. Ik heb al veel produkten geprobeerd, maar dit is toch een van de betere.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden over de pippetten voor de kat. Ze hadveel vlooien en sinds dat we dit gebruiken heegt ze voor de moment niets meer van last dus zeker en vast tevreden.

Beaphar Pro Dimethicon Line-On Kat Veterinair kopen

Je kan Beaphar Pro Dimethicon Line-On Kat Veterinair van het merk Beaphar, geproduceerd door BEAPHAR , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Vachtverzorging
Dierenverzorging > Huidverzorging