Beaphar Pro Dentalzym Combipack Paste & Brush 1 stuk

€ 10,25
€ 8,51
Bespaar 17% (€ 1,74)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Beaphar Pro Dentalzym Combipack Paste & Brush

Beaphar Pro Dentalzym Combipack bevat een tandenborstel en tandpasta voor de dagelijkse verzorging van de tanden van een huisdier. De tandenborstel biedt in combinatie met tandpasta met enzymatische werking totale bescherming voor het gebit van uw hond. Het dagelijks poetsen van de tanden gaat tandplak en de vorming van tandsteen tegen en zorgt daarnaast voor een frisse adem. De dubbele tandenborstel is geschikt voor alle honden. Het rubberen handvat zorgt voor extra grip. De borstelharen zijn zacht en flexibel om het tandvlees te beschermen, ze zijn verschillend van lengte om alle plaatsen in de bek goed te bereiken. De tandpasta smaakt naar lever, waardoor ze gemakkelijker geaccepteerd wordt.

Gebruik van Beaphar Pro Dentalzym Combipack Paste & Brush

Het stappenplan voor tandenpoetsen kan helpen om op een goede en efficiënte wijze de mondhygiëne van honden te verbeteren.

Tip: om tot een goede mondhygiëne te komen, zijn regelmaat en geduld noodzakelijk.

Stap 1: Schuif de lip omhoog.

Stap 2: Laat de tandpasta proeven. Dentalzym Paste heeft een leversmaak, waardoor honden deze lekker vinden.

Stap 3: Laat de hond wennen aan een voorwerp op de tanden. Dit kan je doen door met een vinger over de hoektanden, de kiezen, en als laatste de snijtanden te wrijven. Deze snijtanden liggen het dichtst bij de neus, daarom laat een hond het niet makkelijk toe om die tanden aan te raken.

Stap 4: Laat de hond wennen aan de tandenborstel. Eens de hond aan bovenste stappen gewend is, kan je de bek openen, en de boven-en onderzijde poetsen. Poets als laatste de binnenzijde. Laat de onderkaak steunen op uw hand en dek de ogen niet af.

Stap 5: Regelmaat. Poets het gebit van uw hond of kat bij voorkeur dagelijks maar zeker minimaal 2 keer per week.

Ingrediënten Beaphar Pro Dentalzym Combipack Paste & Brush

Glucose- oxydase, Protease, Natriumtripoly- fosfaat, Zink Citraat.
€ 10,25
€ 8,51
Product niet verkrijgbaar

Beaphar Pro Dentalzym Combipack Paste & Brush kopen

Je kan Beaphar Pro Dentalzym Combipack Paste & Brush van het merk Beaphar, geproduceerd door BEAPHAR , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Mondhygiëne