€ 20,50
€ 18,45
Bespaar 10% (€ 2,05)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Be-Life Spiruline 500

De voorbije jaren heeft de wetenschap het voornaamste "actieve bestanddeel" van planten kunnen analyseren en hun doeltreffendheid kunnen bewijzen via talrijke klinsche studies.

Om de actieve kwaliteiten van een plant te bewaren is het cruciaal dat ze kan groeien in een gezonde omgeving.

Het laboratorium Bio-Life werkt met planten van gecontroleerde origine die het BIO-label dragen, dus gegarandeerd kwaliteitsvolle producten met een sterke activiteit. Sommige producten dragen het demeter-label, en zijn dus biologisch-dynamisch geteeld: de bio-dynamische landbouw beschouwt de natuur in haar geheel, zonder aan de capaciteit van de aarde te tornen, of wil die capaciteit zelfs verbeteren.

De plantenextracten van het laboratorium Bio-Life zijn sterk geconcentreerd en dus rijker aan actieve bestanddelen, voor een gegarandeerde doeltreffendheid.

Indicatie

Volledig nutritioneel supplement

Gebruik van Be-Life Spiruline 500

1-6 tabs./ dag max.

Ingrediënten Be-Life Spiruline 500

Spirulina* : 500 mg

*biologisch landbouwproduct (Certisys BE-BIO-01)

Fycocyanine > 10%
€ 20,50
€ 18,45

Laatste reviews en ervaringen met Be-Life Spiruline 500

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  niets te zeggen

  ik ben begonnen met mijn man, dus voor nu ook deze moeilijk om iets te zeggen, we zullen zien in een paar maanden van genezing, ik hoopte dat het positief zal zijn, maar voor de levering niets te zeggen, eerder snelle goede service....

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  3 van 3 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Aan te bevelen product

  In de eerste plaats is Be-Life een serieus Belgisch merk dat de productieprocessen met kwaliteitscomponenten respecteert. De assimilatie is optimaal voor het lichaam. Ik heb een vegetarisch dieet geadopteerd. Dit voedingssupplement, dat een schildklieroperatie heeft ondergaan, is essentieel voor mij om jodium en voedingsstoffen te leveren.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Spiruline aux algues

  C'est un homme d'affaires occupé dans le commerce international qui m'a conseillé de prendre quotidiennement de la spiruline, comme lui, pour la pêche que cela donne quand on mène une vie hyperactive. J'en prends depuis des années maintenant, soutenue par mon médecin également, pour ses effets bénéfiques sur le système immunitaire en général. je n'attrape jamais la grippe, par exemple, et n'ai même pas eu de rhume cet hiver. J'en prends 4 le matin (il faut éviter d'en prendre le soir)

  Was deze beoordeling nuttig?

Be-Life Spiruline 500 kopen

Je kan Be-Life Spiruline 500 van het merk Be-Life , geproduceerd door BIO LIFE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Be-Life Sport, Spierfunctie of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Detox