€ 19,90
€ 17,91
Bespaar 10% (€ 1,99)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Be-Life Spiruline 500

De voorbije jaren heeft de wetenschap het voornaamste "actieve bestanddeel" van planten kunnen analyseren en hun doeltreffendheid kunnen bewijzen via talrijke klinsche studies.

Om de actieve kwaliteiten van een plant te bewaren is het cruciaal dat ze kan groeien in een gezonde omgeving, vrij van pesticiden en andere verontreinigende stoffen.

Het laboratorium Bio-Life werkt met planten van gecontroleerde origine - geen GGO's - die het BIO-label dragen, dus gegarandeerd kwaliteitsvolle producten met een sterke activiteit. Sommige producten dragen het demeter-label, en zijn dus biologisch-dynamisch geteeld: de bio-dynamische landbouw beschouwt de natuur in haar geheel, zonder aan de capaciteit van de aarde te tornen, of wil die capaciteit zelfs verbeteren.

De plantenextracten van het laboratorium Bio-Life zijn sterk geconcentreerd en dus rijker aan actieve bestanddelen, voor een gegarandeerde doeltreffendheid.

Indicatie

Volledig nutritioneel supplement

Gebruik van Be-Life Spiruline 500

1-6 tabs./ dag max.

Ingrediënten Be-Life Spiruline 500

Spirulina* : 500 mg

*biologisch landbouwproduct (Certisys BE-BIO-01)

Fycocyanine > 10%
Be-Life Spiruline 500 200 tabletten
€ 19,90
€ 17,91

Laatste reviews en ervaringen met Be-life spiruline 500

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt goed tegen vermoeidheid. Sinds ik Spiruline van Be-life gebruik voel ik me energieker en heb een betere weerstand. Mijn conditie is erop vooruit gegaan!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik dit middel in combinatie met Chlorella van Be-life om de verzuring van mijn lichaam tegen te gaan en om te ontgiften. Ben er zéér tevreden over en geen bijwerkingen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik regelmatig spirulina, meestal in een kuurvorm, ik neem het vooral in periodes dat mn weestand wat minder is , dus vanaf de herfst tot de lente. Ik doe zeer regelmatig aan sport en ik voel toch wel echt dat mijn energiepijl hoger is bij gebruik van spirulina.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed kwaliteitsvol product, zonder problemen te verteren, geen nasmaak, goede prijs-kwaliteitsverhouding, ik raad het zonder twijfel aan aan de geliefden van de natuur.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer zeer volledige multi-vitamine! Verschaft vele proteïnen, reinigt het lichaam tegelijkertijd! Dit alles in één product! Dus met de vele natuurlijke voedingsstoffen wordt het lichaam diep en volledig gevoed, zeer nuttig voor mensen met bloedarmoede want het bevat veel ijzer!

Be-Life Spiruline 500 kopen

Je kan Be-Life Spiruline 500 van het merk Be-Life, geproduceerd door BIO LIFE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Be-Life - Sport, Spierfunctie of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Detox