€ 17,90
€ 16,11
Bespaar 10% (€ 1,79)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Be-Life Magnesium Magnum**

Mineralen spelen een belangrijke rol in bijna alle stofwisselingsprocessen in het lichaam. Het lichaam kan zelf geen mineralen aanmaken, dus moeten we steeds zorgen dat we voldoende mineralen halen uit onze voeding.
De moderne landbouw en voedingstechnologie zorgen echter voor grote verschuivingen in het mineralengehalte in onze voeding. Het gevolg hiervan is dat we steeds meer tekort gaan hebben van bepaalde mineralen.
Tekort ervan kan heel wat processen in de war sturen.
Zo zijn mineralen bouwstoffen voor botten en tanden, starters van een groot aantal enzymprecessen en regelaars voor evenwicht, hoeveelheid en samenstelling van lichaamsvloeistoffen.
Daarom is het raadzaam om ons evenwicht te hersstellen met mineralen die een optimale natuurlijke biobeschikbaarheid hebben.
Alle mineralen van Be-Life zijn gebonden aan een drager die doorslaggevend is voor een goede opname in het organisme en voor een synergetische werking met zouten.
De fysiologische dragers van Be-Life passen in een uniek concept dat een optimale opname in het organisme garaneert.
Daaraan werkt Be-Life al meer dan 30 jaar!

Indicatie

Magnesium draagt bij tot energie productie, tot de goede werking van het zenuwstelsel en de spieren.

Gebruik van Be-Life Magnesium Magnum**

1-3 caps./dag max.

Ingrediënten Be-Life Magnesium Magnum**

Magnesium bisglycinaat 900 mg
Be-Life Magnesium Magnum** 90 capsules
€ 17,90
€ 16,11

Laatste reviews en ervaringen met Be-life magnesium magnum**

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voordelige en nodige aanvulling van onze natuurlijke hehoefte aan magnesium die wij op natuurlijke wijze niet kunnen aanmaken.Een zeer goede belegging voor het verder zetten van onze gezondheid
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind dit product redelijk doeltreffend, ik voel me fitter wanneer ik het inneem. Ik betreur echter een beetje de grootte van de capsules, ik heb soms het gevoel gewurgd te worden.

Be-Life Magnesium Magnum** kopen

Je kan Be-Life Magnesium Magnum** van het merk Be-Life, geproduceerd door BIO LIFE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Be-Life - Sport, Spierfunctie of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium
Welzijn & Gezondheid > Vermoeidheid & Energie