€ 7,10
€ 6,32
Bespaar 11% (€ 0,78)

Omschrijving van Bayer Garden Vliegende Insecten + 100 ml GRATIS

Bayer Garden Vliegende Insecten + 100 ml GRATIS bestrijdt alle vliegende insecten zoals muggen, vliegen, motten en wespen. Directe en langdurige werking. Goed schudden voor gebruik.

Gebruik van Bayer Garden Vliegende Insecten + 100 ml GRATIS

Goed schudden voor gebruik. Vanuit het midden van de ruimte naar de vier bovenhoeken spuiten (10 seconden maximum per 10 m³). De deuren en ramen nadien dichthouden gedurende 15 minuten. Niet spuiten op korte afstand van planten, meubels, enz.
Bayer Garden Vliegende Insecten + 100 ml GRATIS 500+100 ml spray
€ 7,10
€ 6,32

Laatste reviews en ervaringen met Bayer garden vliegende insecten + 100 ml gratis

Schrijf een review
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Verbetering maar niet zoveel als ik had gewild voor de kleine flyers. Ik heb het echter veel gebruikt tijdens de hitte. Ik moet nog experimenteren met de andere insecten.
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  voor een optimaal resultaat moet ik veel producten neerzetten, maar het zijn slechts kleine "oranje" vliegjes die mijn huis binnenkomen; het is verschrikkelijk: altijd een keukentje, een gootsteenhoek, een aanrecht, een gootsteen in de erker.... Toch hangt er niets in de vaat of blijft er niets hangen, een effectiever product om me aan te bieden?
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Bayer Garden Vliegende insecten gebruik ik al sinds verscheidene jaren en dit met succes. Werk uitstekend voor vliegende mieren alsook voor wespen en mugggen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer tevreden over het produkt ....werkt heel snel en efficient zonder al teveel storende geuren qchter te laten ... Ik ga dit zeker nog gebruiken ...en ook de prijs valt mee ..

Bayer Garden Vliegende Insecten + 100 ml GRATIS kopen

Je kan Bayer Garden Vliegende Insecten + 100 ml GRATIS van het merk Bayer, geproduceerd door BAYER CROPSCIENCE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Insecten > Preventief
EHBO & Thuiszorg > Huishoudelijke producten