Bayer Microlet Lancetten Steriel Gekleurd 200 St

€ 13,98
Op voorraad
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Bayer Microlet Lancetten Steriel Gekleurd

Bayer Microlet Lancetten Steriel zijn geschikt voor alle Microlet prikpennen dus zowel de (vernieuwde) Bayer MICROLET 2 prikpen en de Ascensia MICROLET prikpen.
Bayer Microlet Lancetten Steriel Gekleurd 200 St
€ 13,98

Laatste reviews en ervaringen met Bayer microlet lancetten steriel gekleurd

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Orginele Bayer lancetten voor weinig geld.Bij ons in de apotheek van de huisarts kosten deze tweemaal zoveel.Omdat ik deze helemaal zelf moet betalen van CZ.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De lancetten prikken prima en zijn door de verschillende kleuren duidelijk terug te vinden als je er een of een onderdeeltje ervan laat vallen. Een tevreden gebruiker die dit product voorlopig blijft bestellen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze lancetten zijn goed omdat ze veilig zijn als je ze pakt en open doet en prikt ook veilig. Ik kies er nu altijd voor om bij farmaline.nl te bestellen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De lancetten werken prima, ben zeer tevreden over de Bayer producten die ik gebruik tegen diabetes 2 Ben op eigen initiatief gaan zoeken op internet en bij de apotheek, die had een andere fabrikant als voorkeur, maar met name de Bayer onderscheidde zich dat het "meetapparaat" middels usb aan de computer verbonden kan worden met als resultaat, uitgebreide rapportages.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze microlet lancetten van de firma Bayer zijn goed. Hebben diverse kleurtjes, hoeft voor mij niet. de levering door farmaline was snel en compleet.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prettig in gebruik en veilig op te bergen na gebruik. Draaidopje kan na gebruik teruggeplaatst worden ter bescherming bij het weggooien. Vrolijke kleuren (assorti geleverd).
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voor minder dan de helft van de gangbare apothekersprijs en binnen 48 uur in huis EN de originele Bayer naaldjes. De volgende verpakking wordt wederom bij farmaline besteld!

Bayer Microlet Lancetten Steriel Gekleurd kopen

Je kan Bayer Microlet Lancetten Steriel Gekleurd van het merk Bayer, geproduceerd door ASCENSIA DIABETES CARE, bestellen in België bij Farmaline via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Meetapparatuur > Glucosemeters
Welzijn & Gezondheid > Diabetes > Glucosemeting