€ 15,21
€ 13,69
Bespaar 10% (€ 1,52)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Bayer Microlet 2 Vingerprikapparaat Automatisch

Bayer Microlet 2 Vingerprikapparaatmaakt gebruik van nieuwe lancetten met een siliconen laagje. Hierdoor is er minder kracht nodig om een bloeddruppel te verkrijgen en is het prikken vrijwel pijnloos. De gekleurde lancetten herinneren u er op eenvoudige wijze aan om bij elke test het lancet te vervangen. U kunt bijvoorbeeld iedere test een andere kleur geven zodat de kleur u er aan herinnert het lancet te verwisselen. Dit zorgt voor meer hygiëne en comfort. U kunt het lancet eenvoudig verwijderen zonder het aan te raken. Druk op de blauwe knop, trek aan de hendel en het lancet val er uit. Twee van de drie gebruikers gaven de voorkeur aan de gebruiksvriendelijkheid van de MICROLET®2 boven die van hun huidige apparaat. U kunt kiezen uit verschillende prikdieptes zodat u altijd de voor u geschikte diepte kiest.
Bayer Microlet 2 Vingerprikapparaat Automatisch 1 stuk
€ 15,21
€ 13,69
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Bayer microlet 2 vingerprikapparaat automatisch

Schrijf een review
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Dit apparaatje heb ik nog maar pas en werkt nu weer prima, maar bij het vorige was de veer na ongeveer 100 prikjes al stuk. IK ben er verder wel tevreden over..
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn mening over MICROLET2 is zeer goed. afspraak levering zeeeeeeeeeeeer goed. zeer nette afhandeling en een goede behandeling dank je wel voor dit alles.

Bayer Microlet 2 Vingerprikapparaat Automatisch kopen

Je kan Bayer Microlet 2 Vingerprikapparaat Automatisch van het merk Bayer, geproduceerd door ASCENSIA DIABETES CARE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Diabetes > Glucosemeting