Bayer Microlet 2 Vingerprikapparaat Automatisch 1 stuk

€ 15,21
€ 13,69
Bespaar 10% (€ 1,52)
Op voorraad
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Bayer Microlet 2 Vingerprikapparaat Automatisch

Bayer Microlet 2 Vingerprikapparaatmaakt gebruik van nieuwe lancetten met een siliconen laagje. Hierdoor is er minder kracht nodig om een bloeddruppel te verkrijgen en is het prikken vrijwel pijnloos. De gekleurde lancetten herinneren u er op eenvoudige wijze aan om bij elke test het lancet te vervangen. U kunt bijvoorbeeld iedere test een andere kleur geven zodat de kleur u er aan herinnert het lancet te verwisselen. Dit zorgt voor meer hygiëne en comfort. U kunt het lancet eenvoudig verwijderen zonder het aan te raken. Druk op de blauwe knop, trek aan de hendel en het lancet val er uit. Twee van de drie gebruikers gaven de voorkeur aan de gebruiksvriendelijkheid van de MICROLET®2 boven die van hun huidige apparaat. U kunt kiezen uit verschillende prikdieptes zodat u altijd de voor u geschikte diepte kiest.
Bayer Microlet 2 Vingerprikapparaat Automatisch 1 stuk
€ 15,21
€ 13,69

Laatste reviews en ervaringen met Bayer microlet 2 vingerprikapparaat automatisch

Schrijf een review
  • 5/5
    Beoordeeld door
     
    Mijn mening over MICROLET2 is zeer goed. afspraak levering zeeeeeeeeeeeer goed. zeer nette afhandeling en een goede behandeling dank je wel voor dit alles.

Bayer Microlet 2 Vingerprikapparaat Automatisch kopen

Je kan Bayer Microlet 2 Vingerprikapparaat Automatisch van het merk Bayer, geproduceerd door ASCENSIA DIABETES CARE, bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Diabetes > Glucosemeting