Bacilac Instant 16 zakjes

€ 15,60
€ 13,42
Bespaar 14% (€ 2,18)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Bacilac Instant

In ons spijsverteringsstelsel bevinden er zich miljoenen vriendelijke bacteriën, voornamelijk lactobacilli of zogenaamde melkzuurbacteriën, die samen de darmflora vormen. Deze unieke samenleving verschaft ons tal van voordelen. Zij helpt ons bij de vertering, bevordert de werking van de darm en ondersteunt de darmtransit. Het is dan ook niet verwonderlijk dat een goed onderhoud van deze darmflora zeer belangrijk is. Slechte eetgewoontes kunnen de darmflora sterk belasten.

Gelukkig herstelt onze darmflora zich eenvoudig. De unieke en uiterst efficiënte stam van lactobacilli die Lactobacillus GG heet, is een uitstekende regulator van onze darmflora en heeft reeds in talrijke wetenschappelijke studies bewezen een goede darmflora te bevorderen.

Indicatie

Bacilac en Bacilac Instant worden gebruikt in alle gevallen waar onze darmflora verstoord is en een extra steun kan gebruiken: Voor een goede darmwerking en stimulering van de spijsvertering. Om onze darmflora te versterken, vb na een antibioticakuur In het geval van een opgeblazen gevoel, winderigheid, zachte stoelgang of andere ongeregeldheden In alle omstandigheden waarbij onze darmflora een extra ondersteuning nodig heeft.

Gebruik van Bacilac Instant

• Bacilac en Bacilac Instant zijn geschikt voor kinderen vanaf drie jaar en volwassenen.
• De aanbevolen dosis is 1 tot 2capsule per dag (Bacilac) of 1 tot 2 zakjes orosolubele granules per dag (Bacilac instant).
• De capsules kunnen ingenomen worden met een beetje water. Zij kunnen ook vlak voor gebruik worden geopend en in water of vruchtensap worden opgelost.
• De zakjes met orosolubele granules worden onmiddellijk ingenomen zonder gebruik van water. De granules lossen onmiddellijk op in de mond. Voor kinderen kunnen deze eventueel vlak voor inname eveneens opgelost worden in een weining water.

Ingrediënten Bacilac Instant

Actief bestanddeel: Bacilac en Bacilac Instant bevatten minstens 5 miljard gevriesdroogde kiemen Lactobacillus rhamnosus GG.

Samenstelling Bacilac Instant: Zoetstof : sorbitol (E420) ; maltodextrine ; smaakstof: vanille; antiklontermiddel: silicium dioxide; Lactobacillus rhamnosus GG, magnesiumstearaat; bewaarmiddel: ascorbinezuur Bacilac Gastro Instant bevat de kunstmatige zoetstof Sorbitol; de aanbevolen dosis noet overschrijden. Een overdosis aan sorbitol kan laxatief werken.

Waarschuwing

• Probiotica zijn veilig in gebruik en veroorzaken geen nevenwerkingen.
• Enkel bij immuniteitsstoornissen moet het gebruik van probiotica nauwlettend begeleid worden door de arts
• Niet gebruiken indien men allergisch is voor een of meerdere hulpstoffen
Bacilac Instant 16 zakjes
€ 15,60
€ 13,42

Bacilac Instant kopen

Je kan Bacilac Instant van het merk VESALE PHARMA, geproduceerd door AXONE PHARMA T1 , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Diarree
Welzijn & Gezondheid > Kinderen > Maag & Darmen
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Darmflora