€ 24,90
€ 19,67
Bespaar 21% (€ 5,23)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 31/01/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Bacilac Femina 30 capsules

Omschrijving van Bacilac Femina

Hoe ongelofelijk het mag klinken, maar de vaginale flora wordt dus versterkt via de orale weg, omdat er feitelijk een voldoende migratie is van bacterien in het vocht van de anus naar de vulva, en dit hebben ze ook bewezen !

Bacilac Femina is een supplement dat 2 types Lactobacillen bevat.
Eén capsule Bacilac Femina bevat minimum 5,4 miljard gevriesdroogde kiemen van het type Lactobacillus rhamnosus GR-1 ® (50 %) en Lactobacillus reuteri RC-14 ® (50 %).

Gebruik van Bacilac Femina

 • Bacilac Femina kan door vrouwen van elke leeftijd gebruikt worden.
 • Bacilac Femina dient oraal ingenomen te worden.
 • De aanbevolen dosis is 1 tot 2 capsules per dag in te nemen tijdens de maaltijd.
 • Dient niet ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.
Bacilac Femina dient gedurende minstens 3 weken gebruikt te worden. De aanbevolen dosis bij de aanvang van de inname bedraagt 2 capsules gedurende 7 dagen, daarna volstaat 1 capsule per dag.

Ingrediënten Bacilac Femina

Actieve bestanddelen : Bacilac Femina bevat per capsule tenminste 5,4 miljard gevriesdroogde kiemen van het type:
 • Lactobacillus rhamnosus GR-1® (50%)*
 • Lactobacillus reuteri RC-14® (50%)*

Hulpstoffen : glucose anhydraat, aardappelzetmeel, microkristallijn cellulose, magnesiumsteraraat, gelatine, titaniumdioxide.

Waarschuwing

Bacilac Femina is geschikt voor oraal gebruik en veroorzaakt geen nevenwerkingen. Personen die overgevoelig zijn aan één of meerdere bestanddelen van Bacilac Femina dienen af te zien van het gebruik ervan.

Het is aangeraden om Bacilac Femina op een droge plaats te bewaren; vermijd hoge temperaturen en directe warmtebronnen. Te gebruiken vóór de vervaldag. Deze staat vermeld op de buitenzijde van de verpakking.
€ 24,90
€ 19,67

Laatste reviews en ervaringen met Bacilac femina

Schrijf een review
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Deze tabletten zijn gemakkelijk in te slikken, zonder enige bijzondere smaak en herstellen de flora op milde wijze. De prijs is relatief hoog, maar de kuur duurt 3 weken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  het duurt even maar ik denk nu dat het begint te werken, ga weer nieuwe bestellen. heb constant last van de blaas en moet steeds katheteriseren, dat doe ik al vanaf 2008
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dit product werd mij door mijn gynaecoloog aanbevolen na kleine wonden (zoals scheurtjes) die chronisch terugkwamen. Dit is om de vaginale flora te herstellen. Sindsdien heb ik geen problemen meer gehad.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik ben erg blij met dit product. Ik neem het al 4 jaar mee. Een zeer verbeterde sexuality.to be recommended Ik neem 1 continue dosis per dag.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kan het nog niet helemaal goed beoordelen omdat ik dit product minimaal voor 3 weken moet slikken en dit is bij mij nog niet het geval. Ik neem het nu voor weken. Ik ben resistent voor alle antibiotica, dus ik heb geen andere optie als dit middel te gaan proberen. Daarbij moet ik mezelf ook nog 4x per dag cathetriseren. Ik wil hier later dus ook nog op terug komen omdat nu nog fare zou zijn. Dus ik moet nog effe door gaan . Je zult nog van me horen.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Huisarts heeft dit voorgeschreven ivm herhaaldelijke blaasontstekingen. Bijsluiter vermeldt niet wat te verwachten van deze capsule, waar het voor genomen wordt of wat de werking is. Het is moeilijk te zeggen of het "werkt". Nog steeds heb ik blaasontstekingen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product is vele malen beter dan de middelen die artsen voorschrijven. M.n. antibiotica voor blaasontsteking, uit eigen ervaring en de ervaringen van medepatiënten.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb 10 jaar antibiotica gebruikt vanwege steeds terugkerende blaasontstekingen. Ook cranberry in tablet en poedervorm haalde niets uit. Sinds 5 maanden gebruik ik op aanraden van een urologe bacilac femina en ik heb sindsdien geen blaasontsteking meer gehad.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik slik het op advies van de uroloog vanaf november 2014, de eerste 10 dagen elke dag en daarna om de dag. Doe nu 2 maanden met 30 capsules. Van dik 1 1/2 jaar ( na zware operaties ) zware blaasonstekingen, nierbekkenontsteking te hebben gehad , nu naar 0! Ben ontzettend blij ermee, kan het iedereen aanraden om het te proberen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik ze al bijna een jaar 1x per dag op aanraden van de uroloog en geen blaasontsteking meer gehad tot nu toe , het werkt echt doe je voordeel ermee!!!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na om de 5 weken een blaasontsteking te hebben gehad, met de daarbij behorende anti- bioticakuur , op advies van uroloog dit product gaan gebruiken. Voorlopig al 2 mnd ontstekingvrij, alleen erg veel last van opgeblazen buik( wellicht lactose intolerantie?)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik Bacilac Femina gebruik, heb ik geen blaasontsteking meer. Nu is dat ruim 3 maanden en daarvoor gemiddeld om de 6 weken. Ook na een half jaar preventief antibiotica!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer doeltreffend product maar ik raad het aan op lange termijn of in een kuur voor mensen die lijden aan irritaties in de slijmvliezen, ik gebruik het persoonlijk elke dag.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Naar anleiding van een artikel in een krant en i.o.o. met de uroloog dit product gebruikt, de werking is uitstekend en waarschijnlijk hiermee een blaasontsteking voorkomen!

Bacilac Femina kopen

Je kan Bacilac Femina van het merk VESALE PHARMA, geproduceerd door AXONE PHARMA T1 , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw