€ 6,50
€ 5,40
(€ 10,80 / 100 g)
Bespaar 17% (€ 1,10)
Promotie -17% korting geldig t.e.m. 28/02/2019

Omschrijving van Bachbloesem Pastilles Kinderen Troostertjes

Bach Bloesems Original van Lemon Pharma: om van slechte dagen, goede te maken Stress, angsten, depressiviteit, onrustig, ongelukkig, slaapproblemen, nervositeit: iedereen komt deze problemen tegen. Bach Bloesem Original Essenties ondersteunen op een behoedzame en gezonde manier het herstel van het emotionele evenwicht. Bach Bloesem Original Essenties zijn een waardevolle hulp om beter met stress en belastende situaties in het dagelijks leven om te gaan. Speciaal voor kinderen bij traantjes en onzekerheden.

Bachbloesems pastilles met zoetstoffen.

Uit acaciasap (Arabische gom) met extracten uit originele bachbloesems.

Met Frambozensmaak.

De uitgekozen extracten zijn geschikt voor kinderen bij hun kleine onzekerheden in het dagelijkse leven.
• Zonder alcohol
• Zonder aspartaam en gluten
• Zonder dierlijke gelatine
• Zonder vet
• Gezoet met sucralose

Uitgekozen bloesemextracten volgens Dr. Bach:
• Star of Bethlehem (gewone vogelmelk) – Bloesem voor innerlijkevrede. Ik haal diep adem, laat alles achter en word vrij.
• Larch (lariks) – Bloesem voor zelfvertrouwen. Ik keer in mijzelf, vind de weg, ik kan het redden.
• Mimulus (gele maskerbloem) – Bloesem voor durf en moed. Ik heb moed, ben onbevreesd, ik laat zien wat ik kan.
• Aspen (ratelpopulier) – Bloesem voor wijze visie. Ik word beschermd, ben geconcentreerd, ik heb houvast.

Ingrediënten Bachbloesem Pastilles Kinderen Troostertjes

Bachbloesems Pastilles met zoetstoffen. Uit acaciasap (Arabische gom) met extracten uit originele bachbloesems. Frambozensmaak. Vrij van gluten en lactose. Zonder vet, alcohol, aspartaam en dierlijke gelatine. Voedingswaarden per 100 g: Calorieën: 887,9 kJ (216,6 kcal); Eiwitten: 2,0g; Koolhydraten: 44,45 g, waarvan suikers: < 0,1 g, waarvan meerwaardige alcoholen (polyolen): 44,4g; Vetten: 0,3 g, waarvan verzadigde vetzuren: <0,1g; Vezels: 47,3 g; Natrium: 0,02 g
€ 6,50
€ 5,40
(€ 10,80 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Bachbloesem pastilles kinderen troostertjes

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  wanneer mijn 7 jarige dochter een groot verdriet heeft verlicht het haar om een ruitje te nemen en ook alvorens in het vliegtuig te krijgen, vraagt zij om de ruit zelf wanneer zij huilt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een pastille om je kind te trootsen, toch super! Ook een leuk doosje. Kindjes zijn heel blij als ze eentje mogen nemen. Ik zou het nu ook niet elke dag geven maar af ent toe kan geen kwaad.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  het geluk van mijn kinderen op het moment dat ze nu meer dan 25 jaar oud zijn en mijn kleinkinderen om te adviseren mijn kleinkinderen wonen in het zuiden van Frankrijk en ik breng er bij elke gelegenheid wat mee terug als we naar hun huis gaan
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn kinderen zijn toch wel enorme fan van dit product, en ik dus ook. Wanneer ze wat zenuwachtig worden alvorens naar school te gaan, voor een toets of een wedstrijd, dan nemen ze tot twee pastilles en dan is alles weer veel beter. Aanrader.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Overheerlijke geur! Ook de smaak is super. Kan troost bieden bij kleine traantjes. Afleiding. Het doosje sluit goed dus zal niet zomaar opengaan in een rugzak of handtas!
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik ben er heel blij mee dat het nodig zal zijn om het op de lange termijn te zien, omdat de omeopaties, daarom duurt het meer tijd het heeft een goede smaak mijn kleine meisje neemt het zonder probleem
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal gezond tussendoortje voor de kinderen. Het is de gezonde versie van de zoete snoepjes. Voor de kinderen is het een bloemensnoepje geworden en ze vinden het super lekker!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  leuke verpakking maar flauw van smaak dochter is geen fan, niet aantrekkelijk voor haar beetje duur voor wat het is niet zo effectief zou het niet meer kopen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb deze gekocht om te bewaren totdat ik ze nodig heb. Een paar dagen geleden zat ik in een zeer stressvolle situatie en toen dacht ik terug aan dit product. Ik nam er een en dan het ander. Bijna direct werd mijn stress minder. Ik voelde mij veel beter. Ik probeerde eerste Dr. Bach's Flower Essences c. 1999, deze werkten. Ik ben een volwassenen, en ik beveel dit product aan aan zowel volwassenen als aan kinderen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Na een jaar gestopt te zijn met roken, nog steeds aan de nicitine muntjes. Deze nu aan het vervangen door troostertjes om de overgang minder zwaar te maken.

Bachbloesem Pastilles Kinderen Troostertjes kopen

Je kan Bachbloesem Pastilles Kinderen Troostertjes van het merk Bach Bloesem, geproduceerd door EUREKA PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding