€ 31,90
€ 17,54
Bespaar 45% (€ 14,36)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Bach Bloesem Rescue + Rescue Nacht Duopack

Bach Bloesem Rescue
 • Direct te gebruiken bij innerlijke onrust en/of stresssituaties
 • Handig voor in de auto, in de tas, of tijdens het werk
 • Gemakkelijk en onopvallend in gebruik
 • Op natuurlijke basis
 • Ook geschikt voor kinderen
 • Kan gerust langere tijd gebruikt worden
 • Kan ook in combinatie met andere middelen worden gebruikt
Bach Bloesem Rescue Nacht

Rescue Nacht is een combinatie van de vijf bloesemtincturen uit de originele Rescue (Cherry Plum, Clematis, Impatiens, Rock Rose en Star of Bethlehem) en de bloesemtinctuur White Chestnut.

Rescue ontspant en stelt gerust, terwijl White Chestnut helpt om malende gedachten tot rust te brengen. Het houdt de geest helder en bevordert een natuurlijke gezonde nachtrust.

Gebruik van Bach Bloesem Rescue + Rescue Nacht Duopack

Bach Bloesem Rescue

Naar behoefte 4 druppels in water (100ml) met tussenpozen drinken of 4 druppels direct op de tong doen. Max. 40 druppels per dag. De dagelijks aanbevolen portie niet overschrijden.
 
RESCUE® druppels kunnen langere tijd gebruikt worden.
 
Bach Bloesem Rescue Nacht
 
4 druppels in een glas water (100ml) met tussenpozen opdrinken of 4 druppels direct op de tong doen, ongeveer een half uur voor het slapen gaan. Herhaal dit als u gaat slapen. 
 
Max. 40 druppels per dag. De dagelijks aanbevolen portie niet overschrijden. 
Rescue® Nacht kan langere tijd gebruikt worden.

Ingrediënten Bach Bloesem Rescue + Rescue Nacht Duopack

Bach Bloesem Rescue

Alcool (27 vol.%), Helianthemum nummularium, Clematis vitalba, Impatiens glandulifera, Prunus cerasifera, Ornithogalum umbellatum.

Bach Bloesem Rescue Nacht

Alcohol 27 vol.%, Helianthemum nummularium, Clematis vitalba, Impatiens glandulifera, Prunus cerasifera, Ornithogalum umbellatum, Aesculus hippocastanum.
Bach Bloesem Rescue + Rescue Nacht Duopack 20+10 ml druppels
€ 31,90
€ 17,54
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Bach bloesem rescue + rescue nacht duopack

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel voordelig duopack. De gewone rescue neem ik bij piekmomentjes waarbij ik de rust wil terugvinden. De nacht rescue neem ik als ik moeilijk de slaap kan vatten.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Rescue is een middel dat ik al lang gebruik, in onrustige periodes. Handig formaat om altijd mee te hebben. Ik heb Rescue Night geprobeerd maar merk eigenlijk weinig verschil
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  In perioden van stress neem ik meerdere malen per dag enkel druppels Rescue. Ik weet niet of het echt helpt, maar misschien is het idee alleen al genoeg. Ik merk wel geen enkel verschil tussen de gewone Rescue en de Nacht versie.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Bach bloesem rescue vind ik een natuurlijk middel als we veel tegelijk moeten doen en een beetje zenuwachtig worden. Ook Rescue nacht is interessant voor als we niet in slaap geraken. 2 vliegen in 1 klap.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Handig in gebruik met druppelteller. Smaak valt heelgoed mee. De rescue nacht staat langs mijn bed. Voordeelformaat. Je komt erheel lang mee toe. Je voel het verschil.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bekend merk met de bekende kwaliteit. Goede website, duidelijke informatie, snelle, correcte levering, geen problemen. Volgende keer zou ik gerust weer bij Farmaline bestellen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is fijn omdat je dit product de hele dag door kan innemen. Ook goed dat er speciaal een flesje is voor de nacht. Zo kan je veilig je slaap bevorderen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het gratis bijgeleverde rescue nacht geeft de mogelijkheid om de werking van het product uit te testen. Favoriet van bach bloesem-producten, maar je moet er wel in geloven!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De Bach Bloesem Rescue druppels of spray zijn al goed van pas gekomen. Tegen stress en alledaagse taken kan je met de rescue druppels weer tot rust komen. De Rescue Nacht is dan ideaal om 's avonds je dagelijkse zorgen te vergeten en gemakkelijk in slaap te raken. Een aanrader !
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Bach Bloesem Rescue is goed, maar ik vind dat Rescue Nacht Duopack iets beter is. De bedoeling was om beter te slapen. Daarna ze samen genomen, wat de bedoeling waarschijnlijk is. De bloesem neem ik overdag en Rescue voor het slapen. Dit is beter.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De bachbloesem rescue druppels doen hun werk goed! Ik zal ze zeker nog gebruiken bij momenten van extreme stress en spanning. De nachtdruppels heb ik nog niet geprobeerd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik geloof erin als hulp bij dringende ondersteuning. Ik gaf het cadeau met de feestdagen aan mijn kinderen omwille van mijn kleinkinderen, zo snel een valpartij :-)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit werkt echt en ik moet veel medicatie nemen voor mijn fybromyalgie dus een natuurlijker alternatief is meer dan welkom, ga dit zeker nog aankopen!!

Bach Bloesem Rescue + Rescue Nacht Duopack kopen

Je kan Bach Bloesem Rescue + Rescue Nacht Duopack van het merk Bach Bloesem, geproduceerd door TS REFORM , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Bach rescue of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress
Alternatieve geneeskunde > Bach Bloesem