€ 11,90
Promotie -40% korting geldig t.e.m. 31/08/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Baby Physiomer Iso Baby Spray GRATIS Aangeboden

Verlicht verstopping van de slijmvliezen. Reinigt en bevochtigt de neusholtes. Ook preventief te gebruiken en geschikt voor gebruik bij baby's.

Gezondheidsproduct .

Dosering
1 verstuiving per dag in elk neusgat.

Samenstelling
100% natuurlijk en isotoon zeewater.

Verpakking
Doos met flesje à 135 ml.

Vorm
Neusspray

Kleur
Transparant

Fabrikant
Omega Pharma Nederland B.V.

Gebruik van Baby Physiomer Iso Baby Spray GRATIS Aangeboden

Loopneus of verstopte neus bij verkoudheid en rinofaryngitis
4 tot 6 keer per dag gebruiken om de neusholten vrij te maken en de neusademhaling te herstellen bij verkoudheid, rinofaryngitis, bronchiolitis en andere vormen van rinitis.
Als uw baby een verstopt neusje heeft, aarzel dan niet om de spray elk uur te gebruiken, en dit vanaf de eerste tekens van verstopping (prikkend gevoel).         
Als dagelijkse preventieve reiniging     
Dagelijks 1 tot 2 keer gebruiken om het snuiten te vergemakkelijken, en om verwikkelingen in de NKO-zone te voorkomen: otitis, infecties van de andere ademhalingsorganen (farynx en bronchiën).
 
OPGELET: Met PHYSIOMER is wat goed is voor uw baby, goed voor iedereen! De heilzame effecten van PHYSIOMER Baby Spray gelden ook voor kinderen en volwassenen.

Ingrediënten Baby Physiomer Iso Baby Spray GRATIS Aangeboden

100 % natuurlijk zeewater
Zonder bewaarmiddelen of toevoeging van chemische stoffen
Steriel
Fysiologische pH speciaal aangepast aan het neusslijmvlies
Isotonisch*    
* Met een concentratie minerale zouten en sporenelementen equivalent aan 9 g/l natriumchloride, zoals die van het organisme.

Waarschuwing

- Vooral: niet dramatiseren! Uw baby huilt tranen met tuiten als u probeert zijn neusje te reinigen? Dat is volstrekt normaal: hij schrikt omdat deze hygiënische handeling nieuw voor hem is. Maar wees niet ongerust. Een beetje doorzetten en u zult zien: wat een opluchting voor u allebei zodra baby weer goed kan ademen en zich beter voelt!
- Uitleggen helpt. Baby begrijpt alles en alles gaat vlotter als u hem uitlegt wat er gaat gebeuren. Zeg hem dat u zijn neusje gaat wassen, kondig het aan als een spelletje dat u met hem gaat spelen. Spuit een beetje PHYSIOMER in de lucht om hem te plezieren. Hij zal minder verrast en meer ontspannen zijn.
- Opgelet dat u geen PHYSIOMER in zijn neusje druppelt als uw baby zijn hoofdje naar achteren kantelt. Zo vermijdt u dat de oplossing in zijn keel loopt en dat hij moet hoesten.
- De juiste timing: vergeet niet uw baby zijn neusje te spoelen voordat u hem zijn flesje geeft, zodat hij tijdens het eten goed kan ademen!
€ 11,90

Laatste reviews en ervaringen met Baby Physiomer Iso Baby Spray GRATIS Aangeboden

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Zeer praktische spray om baby's kou te behandelen. De pomp werkt goed. En het is gemakkelijk om de punt te verwijderen om hem met warm water af te spoelen (of in de vaatwasser te plaatsen als de kou voorbij is om hem te desinfecteren voor de volgende koude). Ik raad dit product aan, het verandert van wegwerpzout pipetten.

  Was deze beoordeling nuttig?

Baby Physiomer Iso Baby Spray GRATIS Aangeboden kopen

Je kan Baby Physiomer Iso Baby Spray GRATIS Aangeboden van het merk Physiomer, geproduceerd door PERRIGO BELGIUM NV , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Zieke Kindjes > Neus