€ 2,64

Indicatie

Het ontbijt is een belangrijk moment voor je kindje!
 
Na een goede nachtrust moet je baby weer energie opdoen. Met Nestlé® Baby Cereals ontdekt je kindje een heel palet van nieuwe smaken en texturen. Gezond en lekker.
 
De Cereals van Nestlé bevatten voedingsstoffen (ijzer, zink, vitamines A en C) die je baby helpen om zijn natuurlijke weerstand op te bouwen.
 
Rijstpoeder met vanillesmaak om variatie te brengen in de voeding. Met melk te bereiden in de zuigfles of in een papje voor baby's vanaf 4 maanden.

Granen
Vanaf 4 maanden

Ingrediënten Baby Cereals Rijst-Vanille

Meel 96,3% (gehydrolyseerde rijst, rijst),  minerale zouten (calciumcarbonaat, ijzerfumaraat, zinksulfaat),  vitamines (C, E, niacine, B1, A, B6, foliumzuur, D),  Bifidus (BL) cultuur  aroma: vanilline.  Mogelijke sporen van melk.

Allergenen:
Melk (sporen)

Waarschuwing

Op een koele en droge plaats bewaren. De inhoud van het zakje binnen de 30 dagen na opening gebruiken.
De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
Baby Cereals Rijst-Vanille 250 g
€ 2,64

Laatste reviews en ervaringen met Baby cereals rijst-vanille

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn zoontje van 6 maand is er zeer tevreden mee, en mijn vriend en ik natuurlijk ook want savonds slaapt hij nu lekker door (wat hij vroeger zonder deze cereals niet deed) :-)
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn zoontje is hier goed mee en dit zorgt ervoor dat hij 's nachts langer kan doorslapen. Hij heeft een meer verzandigd gevoel. aanvankelijk had hij om de 3u een flesje nodig, nu om de 4 à 5u.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal om toe te voegen aan de voedingen voor extra smaak en wat in te dikken. Wij gebruiken dit afwisselend in de melk omdat die een vrij sterke smaak heeft, met dit erbij vind onze dochter het veel lekkerder.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heeeerlijke vanille rijstvlokken voor bij de melkfles te doen. Ik doe s'avonds altijd 1 schepjes bij zijn flesje, dit geeft eens een ander smaakje aan de fles en bovendien, het vult de buik heerlijk.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  idem als voor de honing smaak, onze dochter eet met goesting haar pap op. De layout is aantrekkelijk en spreekt voor zich, de prijs is eveneens goed. geen reden om het product niet aan te bevelen

Baby Cereals Rijst-Vanille kopen

Je kan Baby Cereals Rijst-Vanille van het merk Nestlé, geproduceerd door NESTLE BELGILUX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Eubos promo of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > Graanproducten